HoloLens-sovelluksella voidaan vähentää inhimillisten virheiden määrää

Tilaaja: Thermo Fisher Scientific Oy

Ajankohta: 2016

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, Lisätty todellisuus ja VR, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmisohjelmisto, ohjelmistosuunnittelu, lääkintälaitteet, hololens

post_image

Softability toteutti PoC:n Thermo Fisher Scientific Oy:lle

Softability toteutti Thermo Fisher Scientificille Proof-of-Concept (PoC) -projektin, jossa lisättyä todellisuutta käytettiin lääketieteen laitteen (nesteiden analysaattori) ohjaamiseen Microsoft HoloLens-laitteella.

HoloLens-sovellus tarjoaa virtuaalisen käyttöliittymän laitteen operointiin ja sen tulosten tarkasteluun. Kommunikointi laitteen kanssa tapahtuu Wi-Fi-yhteyden yli laitteeseen USB-kaapelilla kiinnitetyn tietokoneen kanssa. Tämä tietokone toimii web-palvelimena ja välittää HoloLens-sovelluksen käskyt laitteelle, sekä palauttaa vastaukset laitteelta takaisin HoloLens-sovellukselle. Lisäksi käyttäjä pystyy antamaan komentoja laitteelle koskematta siihen käsillään, mikä vähentää näytteiden kontaminoitumisen riskiä.

Tarkoituksena tällä sovelluksella oli vähentää inhimillisten virheiden määrää näiden laitteiden käytössä laboratoriossa. Inhimilliset virheet laboratoriotyöskentelyssä merkitsevät aika- ja materiaalikustannuksia: analyysi saatetaan joutua aloittamaan virheen vuoksi kokonaan uudestaan, mikä vaatii lisäksi uusien aineiden käyttöä. HoloLens-sovelluksen avulla voidaan vähentää virheiden riskiä opastamalla laboratoriotyöntekijää analyysin eri vaiheissa, ikään kuin muistilistana.

Lisätietoja
Softability Group Oy Mikko Luukkonen, Sales Manager, mikko.luukkonen(a)softability.fi

Lisätietoa Softability Studiosta
Softability Studio on ohjelmistoyritys Softabilityn kokenut ja luova tiimi, jonka vastuulla on toteuttaa yritysasiakkaiden tarpeita vastaavia lisätyn todellisuuden sovelluksia eri teknologioilla. Softability Studio kehittää lisätyn ja yhdistetyn todellisuuden sekä virtuaalitodellisuuden sovelluksia useilla alustoilla (UWP, Android, iOS) ja erilaisille laitteille, kuten Microsoft HoloLensille, Vuzix, ODG ja Epson-älylaseille sekä virtuaalilaseille, joita ovat mm. Oculus Rift ja Gear VR. Softability Studion sovellukset ovat yhdistelmä tiimin huippuosaamista, asiakkaiden vaatimuksia ja teknologian tarjoamia mahdollisuuksia. Autamme asiakkaitamme tekemään ideoista totta. Ota yhteyttä: studio@softability.fi

Lisätietoa Softability Studion palveluista täältä.

www.softability.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Softability Group Oy:lta