HK Areena - Sisällöntuotanto

Tilaaja: Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Graafinen suunnittelu, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Konsultointi

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli halusi tuoreemman ilmeen verkkosivuilleen. Halliyhtiö hallinnoi Turussa niin HK Areenaa kuin Marli Areenaakin.

Whitestone aloitti projektin tuottamalla HK Areenan verkkosivut. Asiakas huomasi jo projektin alkuvaiheessa tarvitsevansa sisällöntuotantopalvelua, joka sisältyy myös Whitestonen tarjontaan.

Lyhyesti mitä tehtiin
Asiakkaalla oli sisältö valmiina, mutta siitä haluttiin puhuttelevampi ja kieliopillisesti korrekti. Whitestonen copywriter kävi läpi kaiken asiakkaan sisällön, stilisoi sen asiakasystävällisemmäksi ja korjasi kirjoitus- sekä kielioppivirheet.

Tarkemmin toteutuksesta
Projekti alkoi verkkosivujen toteutuksesta, mutta jo pelkästään Google-näkyvyyden kannalta on tärkeää miettiä myös sisältöä. Sisällön muokkaamista eli stilisointia ei voi aloittaa niin sanotusti kylmiltään, joten sisältöpalaveri ja tiivis yhteydenpito on projektin alussa erittäin tärkeää.

Whitestone tutustui asiakkaan liiketoimintaan ja selvitti samalla millä tavalla ja miten he haluavat viestiä. Hyvän pohjatyön ansiosta on huomattavasti helpompaa lähteä tuottamaan kumpaakin osapuolta tyydyttävää sisältöä. Sisällön tuottaminen verkkoon on tavallista haasteellisempaa, sillä hakukoneystävällisyys tulee huomioida koko ajan.

Mitä ekstraa tai erityistä tehtiin
Erityisen projektista teki se, että se oli ensimmäinen laatuaan. Hyvän palautteen ja tyytyväisen asiakkaan myötä Whitestone on ottanut copywriter-palvelut osaksi tarjontaansa.  

Suosittelija:

Anu Kurkilahti-Haartemo

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta