Hexaplan parantaa palveluaan B2B-verkkokaupalla

Tilaaja: Hexaplan Oy

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Mika Leno, +358 50 372 5520, mika.leno@vaimo.com

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Viestintä, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, B2B verkkokauppa, verkkokauppa, magento, Kansainvälistyminen

post_image

Vuodesta 1976 toiminut Hexaplan on aidosti suomalaisena yrityksenä luotettava valinta yrityksesi kumppaniksi toimitilojesi kalustajana. Hexaplanin tuotteet ovat korkealaatuisia, tutkittuja ja toimivia yritysten jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja toimisto-, varasto- ja teollisuuskalusteita. Hexaplan toimii kovan kilpailun toimialalla ja on toimitilojen kalustetoimittajana luotettu kumppani.


 
B2B-kaupankäynnin vaatimukset kasvoivat ja Hexaplan otti yhteyttä Vaimoon saadakseen uuden responsiivisen verkkokaupan, jota voisi edelleen hyödyntää kansainvälistymisessä. 

Vaimo toteutti ennätysajassa uuden kaupan monipuolisine ominaisuuksineen ja pian Suomi-kaupan jälkeen aloitettiin verkkokauppojen toteuttaminen Ruotsiin ja Norjaan. 
 

Pinterest

Muita julkaisuja Vaimo Finland Oy:lta