Herman IT:n datakeskuksesta valonnopeudella Keski-Eurooppaan

post_image

Nyt Kajaani on lähempänä Keski-Eurooppaa kuin koskaan aikaisemmin: Cinian yli 10 000 kilometrin laajuinen kuituoptinen Suomen runkoverkko ja suora merikaapeliyhteys liittävät Herman IT:n konesalit osaksi eurooppalaista yrityspilvipalveluiden klusteria. Lyhyin ja nopein yhteys on avaintekijä myös, kun houkutellaan keskieurooppalaisia yrityksiä sijoittamaan pilvi-infrastruktuurinsa Kajaaniin.

”Me pystymme nyt tarjoamaan alueemme yrityksille yhteyspalvelut suoraan Kajaanista Frankfurtiin ja Hampuriin. Data kulkee Kajaanista Hampuriin 20,9 millisekunnissa ja Kajaanista Frankfurtiin 26,4 millisekunnissa. Cinian runkoverkko avaa myös uusia mahdollisuuksia Suomen sisäisessä liikennöinnissä”, kuvailee Herman IT:n toimitusjohtaja
Jani Moilanen.

Tietoliikenteen viive eli latenssi on tärkeä kriteeri monille liiketoiminnan sovelluksille ja suorastaan elintärkeä esimerkiksi rahoitusalan palveluille. Jatkuvasti kehittyvä kuituoptiikka ja laiteteknologia ovat mahdollistaneet yhteyspalveluiden lyhyet viiveet, vaikka etäisyyttä olisi tuhansiakin kilometrejä. Tehokkaat tietoverkot mahdollistavat myös uusia innovaatioita esimerkiksi teollisen internetin (IoT) saralla.

”On hienoa, että Herman IT Kajaanissa on tarttunut mahdollisuuksiin, jotka Cinian kansainvälinen verkko avaa. Cinian runkoverkko ja sen keskeisenä osana Suomen ja Saksan välinen merikaapeli tuo keskieurooppalaiset asiakkaat ja yritysten pilvipalvelut myös maakuntien yritysten ja datakeskusten ulottuville. Tavoitteemme on tarjota nopeimmat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet ja niihin perustuen myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia eri puolilla Suomea toimiville yrityksille ja organisaatioille”, painottaa Cinian verkkoliiketoiminnan johtaja Taneli Vuorinen.

Suomalaisen Cinia Group Oy:n luoma C-Lion1-yhteys on lyhyin ja nopein väylä Keski-Euroopasta pohjoisen Euroopan datakeskuksiin ja niille ihanteellisiin toimintaolosuhteisiin. Huippunopea tiedonsiirto saavutetaan optisen 200 gigabitin kanavanopeuden, optisen vahvistuksen ja useiden muiden edistyksellisten teknologioiden avulla. Samaa verkkoalustaa voidaan käyttää sekä maanpäällisillä että merikaapeliosuuksilla, mikä varmistaa saumattomasti toimivan kokonaisuuden.

Lisätietoja: Cinia Group, SVP Taneli Vuorinen, puh. 050 2163, taneli.vuorinen@cinia.fi

  Herman IT, tj. Jani Moilanen, puh. 044 786 7207, jani.moilanen@hermanit.fi


Referenssi Herman IT:n datakeskuksesta valonnopeudella Keski-Eurooppaan
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
IT
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Herman IT Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!