Hemtex:n verkkokauppa lanseerattiin Suomessa

Pohjoismaiden johtava kotitekstiiliketju Hemtex lanseerasi Suomen verkkokauppansa Viskanin verkkokauppa-alustalla.Vuodesta 2008, lanseerattuaan verkkokaupan Ruotsissa, Hemtex on kasvattanut verkkokauppatilausten määrää ja parantanut eri kanavien yhdistämistä.

Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex
“Verkkokauppa on tärkeässä roolissa monikanavastrategiassamme, jossa tarjoamme kuluttajille parhaan mahdollisen ostokokemuksen, tavalla joka sopii heille parhaiten. Myymälöitä Suomessa Hemtexillä on ollut vuodesta 2001, joten on luonnollista tarjota tuotteitamme suomalaisille nyt myös verkossa. Odotusarvomme Suomen markkinoita kohtaan ovat korkeat. Tavaramerkkimme on suhteellisen tunnettu Suomessa mutta meillä ei ole yhtä laaja myymäläverkosto kuin Ruotsissa, tämä tarkoittaa että verkkokauppamme tarjoaa monelle suomalaiselle ensimmäisen mahdollisuuden ostaa Hemtexin tuotteita. Uuden kanavan kautta tullaan myös tarjoamaan tiettyjä tuotteita jotka eivät ole saatavilla Suomen myymälöissämme."

"Kehityskohteina ovat mobiilisivusto ja nouda myymälästä -palvelu, vielä tämän vuoden aikana. Koska Suomi on kaksikielinen maa niin suunnittelemme myös ruotsinkielistä sivustoa."

Stefan Saxberg, Toimitusjohtaja, Viskan Oy Ab
“Erittäin mukavaa että Ruotsin verkkokauppa-asiakkaamme näkee potentiaalin Suomen verkkokauppamarkkinoilla. Uskon että Hemtexin uuden verkkokaupan julkaisuajankohta on hyvä, koska Suomen verkkokauppamarkkinat on kypsempi kuin koskaan aikaisemmin. Tämä on hyvä esimerkki miten tärkeätä vähittäismyyntiasiakkaille on valita laaja verkkokaupparatkaisu kuten Viskanin, joka tukee sataprosenttisesti myymälöiden ja verkkokaupan yhdistämistä paikallisesti ja kansainvälisesti ilman rajoituksia.”

Hemtex yrityksenä:
Hemtex perustettiin vuonna 1973 ja vuosien varrella yritys on kehittynyt Pohjoismaiden johtavaksi kodintekstiiliketjuksi. Tällä matkalla intohimo kodintekstiileihin on varmasti ollut toimintamme suurin innoittaja. Nyt Hemtexillä on Pohjoismaissa yli 160 myymälää. Hemtex on 6.1.2010 saakka ollut pörssinoteerattuna NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap listalla. Pääomistaja on ICA Gruppen, joka omistaa 68,5 prosenttia osakepääomasta.

Viskan yrityksenä:
Viskan on yksi johtavista verkkokauppatoimittajista Pohjoismaissa. Toimimme kokonaisratkaisutoimittajna asiakkaillemme verkkokauppaprojekteissa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla, ilman rajoituksia. Asiakkaitamme ovat mm. Keskisen Kello, Hemtex, MQ, Brandos, Lundhags ja 8848 Altitude. Viskanilla on tänään 40 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Ukrainassa ja määrä kasvaa jatkuvasti


Suosittelija:

Verkkokauppa on tärkeässä roolissa monikanavastrategiassamme, jossa tarjoamme kuluttajille parhaan mahdollisen ostokokemuksen, tavalla joka sopii heille parhaiten. Myymälöitä Suomessa Hemtexillä on ollut vuodesta 2001, joten on luonnollista tarjota tuotteitamme suomalaisille nyt myös verkossa. Odotusarvomme Suomen markkinoita kohtaan ovat korkeat. Tavaramerkkimme on suhteellisen tunnettu Suomessa mutta meillä ei ole yhtä laaja myymäläverkosto kuin Ruotsissa, tämä tarkoittaa että verkkokauppamme tarjoaa monelle suomalaiselle ensimmäisen mahdollisuuden ostaa Hemtexin tuotteita. Uuden kanavan kautta tullaan myös tarjoamaan tiettyjä tuotteita jotka eivät ole saatavilla Suomen myymälöissämme."

Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex

Referenssi Hemtex:n verkkokauppa lanseerattiin Suomessa
Tilaaja: Hemtex
Ajankohta:2014
Toimittajan yhteyshenkilö:
Jussi Moilanen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotekehitys ja suunnittelu
Verkkokaupparatkaisut
Microsoft
Mac OS
Windows
iOS
Android
Windows Phone
Julkaisujärjestelmä CMS
IT
Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Konsultointi
Valmisohjelmisto
verkkokauppa E-commerce Verkkokauppaohjelmisto viskan webshop ecommerce Viskan ETM Hemtex
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Tutkimus: Tässä on paras presidentinvaalimainos! Markkinointiväki pisteytti ehdokkaiden vaalimainokset
Soten digitalisaatio – uudistusten tavoitteena asiakaskeskeisyys ja yhdenvertaisuus
Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä