Hemtex avaa uuden konseptimyymälän "makuuhuone"

Tilaaja: Hemtex

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Martin Richardsson

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Markkinointi, Myynti, Webkehitys, Big Data, Verkkokaupparatkaisut, Microsoft, Windows, iOS, Android, Julkaisujärjestelmä CMS, IT, Kauppa, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, verkkokauppa, Verkkokauppaohjelmisto, viskan, Monikanavaisen kaupan järjestelmät, vähittäismyynti, retail, ramos, etm, omnichannel, Viskan ETM, Hemtex

post_image

“Edelläkävijä tulevaisuuden myymälässä"

Siitä saakka kun Hemtex lanseerasi verkkokauppansa Viskanin verkkokauppa-alustalla vuonna 2008 on yritys vahvasti keskittynyt kehittämään monikanavaista konseptia. Hemtex avaa uuden konseptimyymälän 27 elokuuta 2014 Grev Turegatanilla Tukholmassa jossa myymälä ja verkkokauppa on saumattomasti kytkettynä toisiinsa.

Erilainen myymäläkonsepti!

Tuotevalikoima tulee olemaan yhdistelmä omia tuotteita ja muita tuotteita, laadusta tinkimättä.

Myymälässä olemme yhdistäneet saumattomasti verkkokaupan ja myymälän mm. tableteilla. Asiakkailla on mahdollisuus saada kaikki ostokset eri kanavasta samalle kuitille, koska kokonaisuus on täysin integroitu kassajärjestelmään, sanoo Peder Larsson, Hemtexin toimitusjohtaja.

Ostokset myymälässä tapahtuvat tableteilla, maksetaan kassalla ja tavarat toimitetaan kotiin.

"Tällä haluamme lähestyä uutta kohderryhmää joka on vahvasti mobiiliorientoitunut. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole nuorempi kohderyhmä, vaan kohderyhmä joka haluaa todellisen monikanavaisen ostokokemuksen", sanoo Larsson.

Näin se toimii:
Tilaus tehdään Viskanin eStore verkkokaupassa 32" kosketusnäytöllä, jossa asiakas valitsee myös toimitustavan (ilmainen toimitus tai nouto myymälästä). Halutessaan asiakas voi lisätä tuotteita myymälästä vielä tässä vaiheessa, jonka jälkeen tieto siirtyy takaisin Viskanin verkkokauppaan ja toimitus tapahtuu asiakkaan haluamalla tavalla. Vaikka tuotteita tilataan eri paikoista, tulevat ne kaikki samalle kuitille. Tällä tavalla ostokokemus pysyy selkeänä ja asiakkaan tarvitsee maksaa vain kerran.

"Hemtex haluaa olla vahvasti mukana vähittäismyynnin digitalisoinnissa ja tämä uusi myymäläkonsepti todistaa sen. Kuluttajalle täytyy tarjota moderni ja miellyttävä ostokokemus, laadusta tinkimättä.Uskon että tulemme näkemään useita vastaavia konsepteja tulevaisuudessa tällä toimialalla ja tottakai olemme erittäin iloisia että pystymme tukemaan asiakkaitamme toteuttamalla moderneja verkkokaupparatkaisuja, ilman rajoituksia", sanoo Stefan Saxberg, Viskan Oy:n toimitusjohtaja.


www.hemtex.se

Suosittelija:

Martin Richardsson, E-commerce Manager, Hemtex

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta