Helsingin LVI-Huolto: Adminet teki arjesta helppoa ja nopeaa

Tilaaja: Helsingin LVI-Huolto Oy

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, kalustonhallinta, LVIS, ostotilausjärjestelmä, tuntikirjaus, kirjanpito, Palkanlaskenta, Etätyö

post_image

Helsingin LVI-Huolto on käyttänyt Adminettiä toiminnanohjaukseen nyt reilun vuoden. Yrityksessä oli jo useamman vuoden ollut tarve saada toimialan tarpeisiin suunnattu ohjelmisto, jolla toiminta saadaan sähköiseen muotoon yhden järjestelmän sisälle.

— Tavoitteena oli päästä papereista eroon, koska ne ovat ihan turhia nykypäivänä.
Tiesin että eräs tuttu yrittäjä käytti Adminettiä, joten soitin hänelle ja kysyin, kuinka järjestelmä toimii. Juteltuani hänen kanssa puhelimessa neljä tuntia eräänä lauantaina, päätös oli aika lailla selvä, palvelupäällikkö Annukka Miettinen kertoo.


Hyvä yhteistyö mahdollisti helpon käyttöönoton

Toimiva yhteistyö ohjelmistotoimittajan kanssa ei riitä takaamaan sujuvaa käyttöönottoa, sillä tärkeää on myös oman henkilöstön suhtautuminen muutokseen. Miettinen kiittääkin yrityksen henkilökuntaa positiivisesta asenteesta.

Usein ennakko-oletus on, että asentajat eivät suhtaudu hyvin tällaisiin muutoksiin. Itse olin todella positiivisesti yllättynyt, kuinka innoissaan meidän asentajat tästä olivat. He saivat käyttöön uudet tabletit ja oikeasti panostivat opetteluun. Totta kai Adminet helpottaa asentajienkin työtä, kun he näkevät reaaliajassa työtilanteen ja pystyvät vaikka edellisenä päivänä hakemaan tavaroita seuraavan päivän keikalle.


Järjestelmän uudistukset tuovat helpotusta koko ajan

Hyvä yhteistyö Admicomin kanssa on jatkunut käyttöönoton jälkeenkin. Sujuvan asiakaspalvelun lisäksi Miettinen on erityisen tyytyväinen Adminetin jatkuvaan kehittämiseen ja on ollut myös itse aktiivinen kehitysehdotusten kanssa.

— Olen ollut aika hanakka antamaan palautetta ja ehdotuksiini on suhtauduttu hyvin. Sujuva yhteistyö järjestelmän kehittämisessä on kaikkien etu. Mielestäni on äärimmäisen tärkeää, että Adminettiä kehitetään niin vahvasti koko ajan ja sitä kautta se erottuu toimivuudellaan muista.

Viimeaikaisista uudistuksista Miettinen on erityisen innoissaan uudesta kalustonhallintasovelluksesta, joka yrityksessä on juuri otettu käyttöön.

— Tämä sovellus on ajoneuvojen hallintaan aika loistava. Sen avulla saamme koottua katsastukset, huoltohistorian, renkaanvaihdot ja kaiken muun tiedon yhteen paikkaan sekä kohdistettua ostolaskut oikeille ajoneuvoille. Sovellus myös muistuttaa esimerkiksi katsastuksista, mikä on tosi tärkeää, koska hektisessä arjessa tällaiset toimenpiteet helposti unohtuvat.


Sähköposti ja Adminet riittävät

Adminettiin siirryttäessä Helsingin LVI-Huollon tavoitteena oli päästä eroon papereista ja tässä on myös onnistuttu.

— Esimerkiksi sairastuessa ja kiireiseen aikaan huomaa, kuinka tärkeää on, että olen Adminetin ansiosta täysin ajasta ja paikasta riippumaton. Sen avulla pystyn tarvittaessa
keskittymään asioihin kodin rauhassa, mikä on kullanarvoista. Kun käytössä on sähköposti ja Adminet, ei ole mitään väliä mistä töitä tekee.


Lue lisää >>


-------

Helsingin LVI-Huolto Oy: Pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla toimiva Helsingin LVI-Huolto Oy toteuttaa laaja-alaisesti erilaisia putkitöitä pienistä huoltotöistä linjasaneerauksiin. Helsinkiin kymmenen vuotta sitten perustetun yrityksen toimintaa pyörittävät sisarukset Annukka Miettinen ja Taneli Virtanen. Tällä hetkellä töitä paiskitaan 15 henkilön voimin.

--------

Suosittelija:

"Adminet säästää aikaa ihan reippaasti ja suosittelen sitä lämpimästi myös muille, niin paljon se tehostaa arkea."

Annukka Miettinen (Palvelupäällikkö)

Pinterest

Muita julkaisuja Admicom Oy:lta