Headstartin tarjoama on monipuolisempi kuin koskaan!

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, SAP

post_image

Headstart on laajentanut ja kehittänyt tarjoamaansa viime vuoden aikana enemmän kuin koskaan yli 10-vuotisen historiansa aikana. SAP:n uudet teknologiainnovaatiot mahdollistavat entistä kilpailukykyisemmän ja liiketoimintainnovaatioita tukevan ICT-arkkitehtuurin asiakkaidemme käyttöön. Lisäksi asiantuntijoitamme on sertifioitu entistä enemmän myös uusien ratkaisujen ja teknologioiden osaajiksi.

Olemme tuoneet Suomen markkinoille ensimmäisenä erityisesti keskisuurille yrityksille suunnatun SAP Business ByDesign Cloud ERP-ratkaisun. Meiltä saat myös pilvipalveluna SAP Cloud for Customer CRM:n, jonka avulla työskentelet fiksummin ja myyt paremmin! Olemme lisäksi laajentaneet mobiliteetin ratkaisuvalikoimaamme Movilizer-ratkaisulla toimien ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa. Viimeisimpänä olemme vahvistaneet kyvykkyyttämme sekä välineitämme havainnollistaa ja kehittää asiakkaiden prosesseja aloittamalla QPR ProcessAnalyzer-ratkaisun jälleenmyyjänä ja siihen liittyvien palveluiden tarjoajana.

Olemme tänä vuonna valmiina palvelemaan yrityksiä ja asiakkaitamme, globaalisti ja ketterästi. Tukenamme ovat päämiehemme SAP:n lisäksi alihankkijaverkostomme, globaali SAP United VARs–kumppaniverkostomme sekä offshore-kumppanimme Intiasta.

Lue täältä lisää tarjoamistamme tuotteista ja palveluista ja ota yhteyttä!

+358 10 834 6000, info@headstart.fi

Your Business Matters - We Care.

Pinterest

Muita julkaisuja Headstart Oy:lta