Headstart on tuonut ensimmäisenä helppokäyttöisen, täysin pilvipohjaisen SAP-toiminnanohjausjärjestelmän pk-yrityksille Suomessa

Ohjelmistoyhtiö SAP ja suomalainen SAP-konsultointi- ja palveluyritys Headstart Oy ovat tuoneet yhdessä ensimmäistä kertaa Suomen markkinoille pk-yrityksille tarkoitetun täysin pilvipohjaisen SAP Business ByDesign -toiminnanohjausjärjestelmän. Se sisältää kaikki pk-yrityksen liiketoiminnan ohjaamiseen tarvitsemat sovellukset, kuten taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, myynnin ja markkinoinnin, ostotoiminnan, asiakaspalvelun ja toimitusketjun hallinnan ratkaisut. SAP Business ByDesignilla on maailmalla yli tuhat tyytyväistä asiakasyritystä, yli 70 000 käyttäjää ja 19 maaversiota.

Headstart tarjoaa jatkossa suomalaisille pk-yrityksille ratkaisun käyttöönotto-, ylläpito- ja jatkokehityspalvelut. SAP Business ByDesignista tarjotaan Suomen lainsäädännön vaatimukset täyttävä versio.

”SAP Business ByDesign on ensimmäinen täysin pilvipohjainen SAP-ratkaisu, joka on suunnattu yritysten koko liiketoiminnan ohjaukseen ja ydinprosessien hallintaan. Kyseessä on laajasti kansainvälisillä markkinoilla käytetty toiminnanohjausjärjestelmä, jonka nyt tuomme suomalaisten yritysten käyttöön. Tarvitsemme tähän tehtävään Headstartin kaltaisen ammattitaitoisen ja ennakkoluulottoman kumppanin, joka ymmärtää toiminnanohjauksen lisäksi myös liiketoiminnan prosessit ja pk-yritysten tavat toimia”, sanoo SAP:n kumppaniyhteistyöstä Suomessa vastaava Arto Saarinen.

”Headstartin kasvustrategian mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme käyttökokemukseltaan korkeatasoisia toiminnanohjausjärjestelmiä ja prosesseja. Uskomme, että parhaiten se onnistuu tuomalla SAP:n innovaatiot asiakkaidemme käyttöön ja olemme vakuuttuneita SAP Business ByDesign -ratkaisun sopivuudesta myös suomalaisten yritysten tarpeisiin. Todistetusti vahva osaamisemme yritysten liiketoiminnan kehittäjänä, SAP:n innovaatiopanostukset sekä henkilöstömme ”Your Business Matters – We Care” palveluasenne luovat lyömättömän yhdistelmän asiakkaidemme liiketoiminnan tukemiseen ja kasvattamiseen’’, kertoo Headstart Oy:n toimitusjohtaja Pasi Mantila.

SAP Business ByDesign tarjoaa asiakkaalle täysimääräisesti kaikki pilven mukaan tuomat edut: liiketoiminnan tarpeen mukainen skaalautuvuus; käyttöön perustuva läpinäkyvä ja ennakoitava hinnoittelu; valmiiksi määritellyt liiketoimintaprosessit; nopea käyttöönotto; sekä pitkälle kehitetty helppokäyttöinen käyttöliittymä. SAP Business ByDesign toimii reaaliaikaisen SAP HANA -teknologia-alustan päällä, joten yrityksellä on koko ajan ajantasainen näkymä yrityksen liiketoiminnan ja talouden tilanteeseen.

”Tuomme nyt aidot pilvipohjaiset, maailmanluokan liiketoimintaratkaisut Suomen pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien markkinaan. Tavoittelemme asiakkaiksemme ensisijaisesti suomalaisia pk-yrityksiä, mutta myös Suomessa toimivien kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä. Voimme toteuttaa asiakkaillemme kansainvälisiä projekteja globaalin United VARs -kumppaniverkostomme kautta yli 60 maassa”, sanoo Headstartin pilvipalveluliiketoiminnasta vastaava Sari Mikkonen.

Nyt julkistettu yhteistyö on jatkoa Headstartin aiemmin syksyllä 2014 tekemälle julkistukselle, jossa se ilmoitti aloittavansa SAP:n pilvipohjaisen asiakkuudenhallinnan ratkaisun, SAP Cloud for Customer, myynnin pk-yrityksille Suomessa.

SAP:n MyNewsDesk-tiedote

Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Headstart Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!