Hankinnasta käyttöönottoon - REIM Group

REIM Group on Suomen suurin yksityisomisteinen isännöintialan ketju. REIM työllistää noin 150 henkilöä ja se on perustettu vuonna 1988. REIM Groupin missiona on olla asiakastarpeita ja –arvoa luova alan uudistaja.


REIM Groupilla on toimintaa eri puolilla Suomea ja kaikki palvelut hoidetaan paikkakuntakohtaisesti. Referenssissä vastauksia antavat Festum Taloushallinnon käyttöönotossa mukana olleet REIM Hämeenlinnan toimitusjohtaja
Marko Hellevaara, talouspäällikkö Seija Sorsa ja REIM Groupin ICT-asiantuntija Vesa Koskinen.

Tuttu tilanne

REIM oli Festumille tutussa tilanteessa, sähköistämässä ja automatisoimassa laskujen käsittelyä. Paperit piti saada pois mapeista ja toiminnasta läpinäkyvää. Kaikki alkoi käyttöönotosta.

“Käyttöönotto meni hyvin, vaikka matkalla tulikin muutoksia ja haasteita vastaan, usein johtuen toimialamme erikoisuuksista. Meillä on toimistolla periaate, että töissä pitää aina olla kivaa. Tämä toteutui myös Festum Taloushallinnon käyttöönotossa ja käytössä, meillä oli oikeasti kivaa käyttöönoton aikana ja sen jälkeen”, Seija Sorsa kertoo.

“Aluksi loppukäyttäjillä oli hieman vastarintaa sähköistä laskujen käsittelyä kohtaan. Käyttöönoton jälkeen ei ole tarvinnut kuitenkaan selitellä muutosta, kaikki ovat huomanneet saavutetut hyödyt”, Vesa Koskinen jatkaa.

Moniyritysnäkymän monet hyödyt

REIM:llä on hallittavanaan suuri määrä erilaisia asiakasyhtiötä, tämä asettaa monia vaatimuksia käytettävälle järjestelmälle.

“Meille Festum Taloushallinnon moniyritysnäkymä ja ratkaisut ovat erittäin toimivia. Asiakasyhtiöidemme määrä on 1500 kappaletta, se on täysin eri asia, kuin yhden yhtiön laskujen pyörittäminen. Kilpailevissa ratkaisuissa näkymät ovat usein yrityskohtaisia, tällainen ei toimi meillä. Isännöitsijällä saattaa olla kahdenkymmenen eri yhtiön laskuja hyväksyttävänä ja nämä massat pitää pystyä hallitsemaan helposti, tähän etalous tarjoaa ratkaisun”, Marko Hellevaara kertoo.

Työvaiheita on jäänyt pois

REIM:llä kiertävien laskujen määrä on valtava. Näin suurissa määrissä työvaiheiden poistaminen tai niiden tehostaminen on erittäin tärkeää.

“Laskumäärät kierrätyksessämme ovat huimia, vuodessa kiertää yli 150 000 laskua. Puhdas laskutietojen syöttäminen on jäänyt pois. Laskut saapuvat Festum Taloushallintoon sähköisesti, tulivat ne sitten suoraan sähköisinä tai laskujen skannauksen kautta”, Marko Hellevaara sanoo.

Yhteistyö tuottaa tuloksia

REIM:llä ollaan tyytyväisiä Festumin henkilöstöön ja tapaan toimia.

“Festumille ja teidän henkilöille pitää antaa iso plussa mukautuvuudesta ja kehitysideoiden vastaanottamisesta. Monet muut toimijat jättävät meidät järjestelmänsä armoille. Yhteistyömme on ollut molemmille arvokasta ja hedelmällistä”, Vesa Koskinen päättää.

Referenssi Hankinnasta käyttöönottoon - REIM Group
Tilaaja: REIM Group
Toimittajan yhteyshenkilö:
ville.erkkila@festum.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Kiinteistöala
Valmisohjelmisto
Sähköinen taloushallinto
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Festum Software Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana