HANDHELD JULKISTAA UUDEN VERSION LUJITETUSTA ALGIZ 10X -TABLETISTA

Maailman johtava lujitettujen kannettavien tietokoneiden ja tablettien valmistaja Handheld Group julkaisi tänään merkittävän päivityksen suosittuun, erittäin lujitettuun Algiz 10x -tablettitietokoneeseensa. Uudessa versiossa on aiempaa parempi näyttötekniikka ja paremmat GPS- ja GLONASS-toiminnot.


ALGIZ 10X -tabletin uudessa versiossa on 10,1 tuuman HD-heijastava kapasitiivinen, erittäin kirkas kosketusnäyttö, joka on suunniteltu ulkokäyttöön. 10-pisteistä kosketusnäyttöä voi käyttää sekä hansikkaat kädessä että sateessa, joten tablettia voi käyttää kätevästi kaikissa ulko-olosuhteissa. Algiz 10X -tablettiin on saatavissa lisävarusteena myös aktiivinen kapasitiivinen piirtokynä, mikä helpottaa sen käyttöä. Uudella u-blox NEO-M8N -vastaanottimella voi vastaanottaa sekä GPS- että GLONASS-signaaleja, joten tabletista on myös yhteys entistä useampiin satelliitteihin. 

Uusimmassa Algiz 10X -tabletissa on vakiovarusteena Windows 10 -käyttöjärjestelmän Enterprise LTSB -versio; tämä käyttöjärjestelmäversio on osoitus Handheldin sitoutumisesta pitkäaikaista vakautta kaipaavien yritysasiakkaiden palvelemiseen. Tehokkaassa Algiz 10 X:ssä on 1,83 GHz:n Intel N2930 -neliydinprosessori ja 128 Gt:n laajennettava SSD-asema. Siinä on 4 gigatavua DDR3-RAM-muistia ja useita liitettävyysvaihtoehtoja, mukaan lukien WLAN ja Bluetooth sekä USB 2.0- ja USB 3.0- ja VGA- ja RS232-liitännät.

Bloggaus HANDHELD JULKISTAA UUDEN VERSION LUJITETUSTA ALGIZ 10X -TABLETISTA
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Handheld Finland Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Mobiilikehitys
Paikkatieto GIS
Microsoft
Laitteet
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Handheld Finland Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio
Lappeenrannassa testataan pelillistä kuntoutusta - Physilect tukee fysioterapiaharjoittelua visuaalisen palautteen avulla