HANDHELD JULKISTAA UUDEN VERSION LUJITETUSTA ALGIZ 10X -TABLETISTA

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Microsoft, Laitteet

post_image

Maailman johtava lujitettujen kannettavien tietokoneiden ja tablettien valmistaja Handheld Group julkaisi tänään merkittävän päivityksen suosittuun, erittäin lujitettuun Algiz 10x -tablettitietokoneeseensa. Uudessa versiossa on aiempaa parempi näyttötekniikka ja paremmat GPS- ja GLONASS-toiminnot.


ALGIZ 10X -tabletin uudessa versiossa on 10,1 tuuman HD-heijastava kapasitiivinen, erittäin kirkas kosketusnäyttö, joka on suunniteltu ulkokäyttöön. 10-pisteistä kosketusnäyttöä voi käyttää sekä hansikkaat kädessä että sateessa, joten tablettia voi käyttää kätevästi kaikissa ulko-olosuhteissa. Algiz 10X -tablettiin on saatavissa lisävarusteena myös aktiivinen kapasitiivinen piirtokynä, mikä helpottaa sen käyttöä. Uudella u-blox NEO-M8N -vastaanottimella voi vastaanottaa sekä GPS- että GLONASS-signaaleja, joten tabletista on myös yhteys entistä useampiin satelliitteihin. 

Uusimmassa Algiz 10X -tabletissa on vakiovarusteena Windows 10 -käyttöjärjestelmän Enterprise LTSB -versio; tämä käyttöjärjestelmäversio on osoitus Handheldin sitoutumisesta pitkäaikaista vakautta kaipaavien yritysasiakkaiden palvelemiseen. Tehokkaassa Algiz 10 X:ssä on 1,83 GHz:n Intel N2930 -neliydinprosessori ja 128 Gt:n laajennettava SSD-asema. Siinä on 4 gigatavua DDR3-RAM-muistia ja useita liitettävyysvaihtoehtoja, mukaan lukien WLAN ja Bluetooth sekä USB 2.0- ja USB 3.0- ja VGA- ja RS232-liitännät.

Pinterest

Muita julkaisuja Handheld Finland Oy:lta