Haminan Energia sai uutta virtaa talousjärjestelmiinsä Mepcon avulla

Tilaaja: Haminan Energia Oy

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Hannu Lyytikkä, myyntipäällikkö, puh. 050 387 0480, hannu.lyytikka(a)mepco.fi

Tagit: HR, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, IT, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft Dynamics AX, Mepco HRM

post_image

Parhaissakin tietojärjestelmissä tulee ennemmin tai myöhemmin elinkaari vastaan. Näin kävi myös Haminan Energialla, jossa vanhat talous- ja palkkahallinnon järjestelmät eivät enää vastanneet nykyajan tarpeita eivätkä tuottaneet riittävää tietoa liiketoimintapäätösten tueksi. “Haminan Energian talousjärjestelmien käytettävyys ei ollut sitä, mitä nykyisin järjestelmiltä edellytetään. Myös niiden ylläpidettävyys aiheutti haasteita”, hankkeen projektipäällikkö, Project Business Oy Finlandin Arto Sopanen, kertoo. “Järjestelmäuudistuksella haluttiin varmistaa, että talous- ja henkilöstöhallinnon tiedot ovat jatkossakin järjestyksessä ja aina ajan tasalla.” Uusiksi järjestelmiksi valikoituivat Microsoft Dynamics AX ja Mepco HRM, joista ensimmäinen otettiin käyttöön tämän vuoden maaliskuussa ja jälkimmäinen tammikuussa.

Lue koko tarina

Suosittelija:

"Kaikissa projekteissa tulee eteen jonkin verran muutoksia ja uusia asioita, joihin ei ole varauduttu. Kun näin tapahtui, Mepco pystyi joustavasti löytämään asioihin ratkaisut"

Pekka Raukko, varatoimitusjohtaja, puh. 040 592 6024, pekka.raukko(a)haminanenergia.fi

Pinterest

Muita julkaisuja Accountor Enterprise Solutions Oy:lta