Hallittavuutta reaaliaikaisella, tarkalla tiedolla - Ruoppaus P. Suominen

Ruoppaus P. Suominen on tunnettu ja arvostettu tekijä toimialoillaan : teollisuusrakentaminen, maanrakentaminen ja kuljetus.


Yrityksen vahvuutena on suurienkin hankkeiden toimittaminen taitavan henkilökunnan ja laajan alihankkijaketjun ansiosta tilaajan toiveiden mukaisesti ja aina sovitussa aikataulussa.
Ruoppaus P.Suominen sähköisti taloudenhallintansa Festum Taloushallinnolla. Yritys oli ajautunut tilanteeseen, jossa paperisten laskujen ja asiakirjojen hallinta oli luhistumassa täysin. Tarvittiin kipeästi palvelua nostamaan toiminta nykyaikaiselle tasolle ja samalla helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

”Meillä oli sellainen tilanne, että hukuimme paperimäärään, totaalisesti. Kopioimme laskuja ja niitä läheteltiin postilla hyväksyttäväksi, ihmiset kulkivat asiakirjojen kanssa työmaiden väliä, laskuja läheteltiin ja faksattiin. Tuntui, että koko tilanne räjähtää käsiin. Näin ei voinut jatkua, ja halusimme tähän ratkaisun”, Mika Suominen, Ruoppaus P. Suomisen toimitusjohtaja sanoo.

Arkisto ja kattavat hakutoiminnot tehostavat taloushallintoasi

Sopivan palveluntarjoajan etsintä alkoi omien tarpeiden määrittelyllä, jonka jälkeen siirryttiin kilpailutukseen.

”Haimme ratkaisua, joka mahdollistaisi mahdollisimman monipuolisen taloudenhallinnan internetin välityksellä. Meillä oli konsulttina ammattitaitoinen henkilö, joka oli kuullut Festum Taloushallinnosta paljon hyvää, hän suositteli sitä meille. Palvelu tuntuikin heti hyvältä vaihtoehdolta", Mika Suominen kertoo.

Mika Suomisen yksi yllätyksen aiheista Festum Taloushallinnon käyttöönoton jälkeen oli se, kuinka vähän ihmisiä tarvittiin pyörittämään taloushallintoa tehokkaasti. Mappihyllyt vaihtuivat palveluun, joka hoitaa yrityksen taloushallinnon sähköisesti alusta loppuun.
Suominen ei voi olla alleviivaamatta Festum Taloushallinnon arkistoinnin tuomaa hyötyä. Ennen asiat piti selvittää selaamalla papereita, nyt kaikki tarvittavat tiedot löytyvät yhdestä paikasta ja niitä voidaan etsiä kattavien hakutoimintojen avulla.

”Henkilökohtaisesti minulle oli erittäin tärkeää, että arkisto löytyy samasta paikasta, jolloin pystyn jälkeenpäin työnumeroinnin perusteella hakemaan laskuja, joita ollaan laitettu eteenpäin. Se on meillä erittäin paljon käytetty ominaisuus", Suominen avaa.

Reaaliaikaista, tarkkaa tietoa

Myös aikaisempi mututuntuma on uuden palvelun myötä vaihtunut reaaliaikaiseksi, tarkaksi tiedoksi. Taloushallintoa on helpompi kontrolloida ja sitä voidaan jakaa hallittavampiin osiin.

”Se on ollut erityisen hyvä, että saamme raportteja jokaiselta haluamaltamme työmaalta. Nyt meidän on mahdollista saada erikseen työmaiden ja koko yrityksen kuukausittaiset ja vuosittaiset raportit silloin kun niitä tarvitaan. Tästä näemme hyvin suunnan, mihin ollaan menossa. Jos jokin asia mietityttää, niin sen voi aina tarkistaa. Tämä helpottaa suuresti taloushallintoa”, Suominen päättää.

Referenssi Hallittavuutta reaaliaikaisella, tarkalla tiedolla - Ruoppaus P. Suominen
Tilaaja: Ruoppaus P. Suominen
Toimittajan yhteyshenkilö:
ville.erkkila@festum.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Rakentaminen
Valmisohjelmisto
Sähköinen taloushallinto
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Festum Software Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana