Hakulaari

Tilaaja: Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry

Ajankohta: 2013 - 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Anna-Maria Lehti

Tagit: Tietohallinto, Viestintä, Ohjelmistokehitys, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Webkehitys, Linux, Open source, Julkishallinto, Koulutusala, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö

post_image

Hakulaari on Varsinais-Suomen alueen lastensuojelun jäsenjärjestöjen käytössä oleva palvelu, jonne järjestöt kirjaavat palvelunsa. Palvelun tarkoituksena on toimia tietopankkina ja hakupalveluna Varsinais-Suomen alueella asuville nuorille sekä lapsi perheille. Hakulaari kokoaa hajanaiset lastensuojelujärjestöjen palvelut yhteen portaaliin. Nyt ne voi löytää kootusti yhdestä paikasta. 


Vanha tietokanta todettiin tehottomaksi ja uusi hakupalvelu päätettiin rakentaa tyhjästä. Sofokus toteutti responsiivisen hakujärjestelmän Djangolla.


Tutustu Hakulaariin. 

Suosittelija:

Se viesti ja asenne, joka Sofokukselta välittyi koko projektin ajan oli se, että heille voi olla yhteydessä missä asiassa tahansa ja, että aina saa kysyä - tyhmiäkin. Arvostin myös hirveästi sitä, että meille on alusta asti kerrottiin, mitä kannattaa toteuttaa ja mitä ei. Kyllä minä voisin tuollaisten tyyppien kanssa lähteä tekemään hommia uudestaankin.

Anna-Maria Lehti

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta