Hairmail - B2B Verkkokauppa

Tilaaja: Hairmail

Ajankohta: 2013 - 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS, Valmisohjelmisto, Verkkokaupparatkaisut

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Hairmail halusi siirtyä palvelemaan asiakkaitaan myös verkkokaupan muodossa. Tavoitteena oli saada asiakkaille nykyaikainen vaihtoehto kivijalkamyymälöiden ja sähköisten tilausten rinnalle.

Lyhyesti mitä tehtiin
Whitestone toteutti jälleen tyylikkään verkkokaupan, joka suunniteltiin palvelemaan tukkukauppiaan asiakkaiden tarpeita. Whitestone vastasi sivuston graafisesta suunnittelusta yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kauppa rakennettiin wManage-sovellusalustalle.

Tarkemmin toteutuksesta
Whitestone tuotti asiakkaan toiveesta verkkokaupan olemassa olevaan toiminnanohjausjärjestelmään integraation ja maksujärjestelmäksi valikoitui Paytrail-maksutapa. Vanhojen sivujen rekisteriä hyödynnettiin uuteen kauppaan, jotta asiakkaiden ei tarvitse luoda uusia tunnuksia. Näin käyttäjät pääsevät jo olemassa olevilla tunnuksilla kätevästi myös verkkokauppaan.

Mitä ekstraa tehtiin
Verkkokauppaan tehtiin pikatilauslomake, joka mahdollistaa tuotekoodeilla pikatilaamisen. Tämän lisäksi luotiin tuotefiltteri, jonka avulla käyttäjä voi hakea tuotteita merkin, hinnan ja alikategorian perusteella.

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta