Haaga Yhtymä

Tilaaja: Haaga Yhtymä

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Käyttöliittymäsuunnittelu, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Sisällönhallinta, Wordpress, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Koulutusala, Toteutustyö

post_image

Haaga Instituutti -säätiö on yksityinen, elinkeinoelämän perustama säätiö. Sen tarkoituksena on kehittää ja luoda uutta majoitus-, ravitsemis- ja matkailualan osaamista. Säätiön toimintakokonaisuutta kutsutaan Haaga Yhtymäksi.


Haaga Yhtymän verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteena oli nykyaikaiset sivustot, joille sisällönsyöttö olisi helppoa. Tieto oli ennen hankalasti löydettävissä, ja Haagan asiakaspalveluun tuli paljon puhelinsoittoja.

Uudistus Haagaperho.fi-, Ravintolaperho.fi-, Ravintolakouluperho.fi- ja Haaga.fi-sivustoille toteutettiin kustannustehokkaalla ja helppokäyttöisellä WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä ja sen Enfold-teemalla. Multisite-toteutus mahdollisti kaikkien neljän sivuston hallitsemisen yhden asennuksen alta. Projektin alussa sisältörakenne uudistettiin loppukäyttäjän tarpeiden mukaisesti niin, että organisaation eri toiminnot ovat helposti ymmärrettävissä. Sivustoille toteutettiin myös sosiaalisen median integraatioita, ja Haagan imagoa tuotiin esiin kuvien ja ajankohtaisten artikkelien nostoilla.

Tuloksena oli ulkoasultaan miellyttävät ja helppokäyttöiset sivustot, joiden sisällönhallinta on vaivatonta.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/haaga-group

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta