HAAGA-HELIA.fi Drupal-sivusto

Tilaaja: HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu

Ajankohta: 2013 - 2014

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Ketterät menetelmät, Graafinen suunnittelu, Käyttäjähallinta, Sisällönhallinta, Open source, Linux, Julkishallinto, Koulutusala, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus

post_image

Toteutimme helsinkiläiselle ammattikorkeakoulu HAAGA-HELIA:lle responsiivisen ja sosiaaliseen mediaan integroidun verkkopalvelun. Uudistamisprosessin tärkein motiivi ei ollut uusi ulkoasu, joka toki tehtiin projektin aikana, vaan lähtökohtana oli HAAGA-HELIA:n halu palvella eri kohderyhmänsä (hakijat, opiskelijat, yritykset, alumnit, jne) asiakkaita paremmin. Näin ollen verkkopalvelun käytettävyys ja asioiden löydettävyys nousivat vaatimuslistan kärkeen. W3 valittiin tekniseksi toteuttajaksi mahdollistamaan tämän monimuotoisen sisällönhallinnan haasteen.

Drupal on vahva pohja verkkosisällön ylläpitoon

Tämä laaja ja erittäin suosittu sivusto rakennettiin Drupal-julkaisujärjestelmän päälle. Oikean julkaisujärjestelmän valinta oli projektissa tärkeässä roolissa; sen piti toisaalta olla sekä helppokäyttöinen kymmenien eri alojen sisällöntuottajien päivittäiseen työhön ja toisaalta tarpeeksi järeä taipuakseen integraatioihin ja tulevaisuuden jatkokehitystarpeisiin.

Avoimen lähdekoodin Drupal oli oikea valinta.

Pinterest

Muita julkaisuja W3 Group Finland Oy:lta