Gustavelund - Verkkosivut

Tilaaja: Gustavelund

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, responsiiviinen

post_image

"Hotelli Gustavelund on perheyritys, joka toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki vieraansa niin läheltä kuin kaukaakin kunniakkaan historian omaaviin Tuusulanjärven rantamaisemiin."

Lähtökohdat ja tarpeet


Gustavelundin toive oli saada nykypäivän standardit täyttävä verkkopalvelu. Painopiste oli saada yrityksen arvot sekä tietynlainen arvokkuus näkymään myös verkkosivuilla.

Lyhyesti mitä tehtiin

Tuusulanjärven rannalla sijaitsevan Gustavelundin verkkopalvelut uudistettiin yrityksen vaatimalla arvokkuudella ja tyylillä. Myös Gustavelundin kunnioitettava historia haluttiin tuoda esiin.

Tarkemmin toteutuksesta

Verkkosivuprojektiin sisältyi Whitestonen projektitiimin vierailu kohteessa ja yhteistyössä huokui asiakkaan ja Whitestonen omistautuminen sekä innokkuus projektia kohtaan. Projektin edetessä asiakkaalla heräsi myös muita tarpeita, kuten uutiskirjepalvelun tarve sekä pöytävarausmahdollisuuden tuottaminen verkkosivuille.

Mitä ekstraa tehtiin

Projektiin sisältyi helposti hallittavan tapahtumakalenterin tekeminen, josta saapuva vieras näkee kätevästi, mitä Gustavelundissa tapahtuu hänen vierailunsa aikana. Etusivulle sisällytettiin myös näyttävä video, joka kertoo vieraalle Gustavelundista.

Suosittelija:

Antti Ropponen

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta