Guldfynd verkkokauppa

Tilaaja: Guldfynd

Ajankohta: 2013 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jussi Moilanen

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Microsoft, Kauppa, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Viskan ETM, viskan, etm, Mobiiliverkkokauppa, Verkkokauppaohjelmisto, Verkkokaupat, verkkokauppa, reponsiivisuus, responsiivinen, ERP, Verkkokaupan automatisointi

post_image

Guldfynd.se verkkokauppa julkaistiin Viskan ETM-alustalla
Guldfynd verkkokaupan lanseeraaminen ajoitettiin heidän kevätkampanjan kanssa samanaikaiseksi. Kevätkampanja aikana Guldfynd tarjoaa lukuisia tarjouksia ja uutuuksia, joita voi ostaa nyt myös verkossa,: viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

"Kumppanuus Guldfyndin kanssa vahvistaa Viskanin asemaa vekkokaupparatkaisujen toimittajana jälleenmyyjille jatkossakin. Erittäin miellyttävää tässä oli se, että pystyimme kiireiselläkin aikataululla toimittaa ratkaisu ajoissa Guldfyndin kevätkampanjaan", kertoo Viskan-konsernin johtaja Sten Selin.

Uudella ilmeellä parempi ostokokemus
Huhtikuun 22. päivänä alkoi Guldfyndin myynti verkossa ja samanaikaisesti lanseerattiin uusi graafinen ilme.

"Olemme päivittäneet visuaalista profiiliamme kotisivulla ja verkkokaupassa ajankohtaiseksi ja raikkaammaksi. Olemme panostaneet asetteluun, houkutteleviin kuviin ja käyttäjäystävällisyyteen, tarjotaksemme asiakkaillemme inspiroiva ostokokemus Guldfyndin uusimmassa myymälässä", kertoo Markkinointijohtaja Thomas Nyberg.

Koko tuotevalikoima verkkokaupassa
Guldfyndin 119 kivijalkamyymälässä asiakkaat voivat edelleen ostaa kauniita koruja kohtuuhinnoin. Verkkokaupassa on sama valikoima kuin kivijalassakin, mutta sen ansiosta tuotevalikoima on saatavilla myös niille kuluttajille Ruotsissa, joilla ei ole mahdollisuutta vierailla kivijalkamyymälässä.


Gulfyndin uuteen verkkokauppaan pääset tästä

Suosittelija:

Iduna AB

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta