Grano Oy

post_image

Grano on markkinoinnin tehokas käytännön toteuttaja, jonka toiminta perustuu laatuun sekä tuotteissa että erityisesti palvelussa. Yrityksen palveluvalikoima on kotimaassa alansa laajin: Suomessa ei ole toista vastaavaa palvelukonseptia samassa mittakaavassa tarjoavaa yritystä. Palvelukonseptiin kuuluu Taitto, Kuva, Digipaino, Suurkuva, Offsetpaino ja Aineistonhallinta. Perinteisten graafisen alan tuotteiden lisäksi yritys tarjoaa ratkaisuna kuva- ja/tai aineistopankkia, ja asiakkaan omiin järjestelmiin integroitua markkinoinnin ohjausjärjestelmää.

Jokainen Granon yksikkö toimii itsenäisesti ja yksinäänkin, mutta selvimmän hyödyn asiakkaalle yritys tuottaa kokonaisuutena. Kun koko suunnittelutyön jälkeinen tuotantoprosessi on suunniteltu yhdessä mainostajan ja mainostoimiston kanssa, saadaan Granon kehittyneestä työnkulusta kaikki irti.

Granon asiakaskunta on laaja ja pitää sisällään sekä isoja brändinomistajia, pörssi-yhtiöitä että mainostoimistoja ja pienempiä yksittäisiä yrityksiä. Esimerkiksi Nokian Renkaille mainostoimisto tekee luovat linjaukset ja Grano kaiken muun aina kampanjamateriaaleista vaativiin kuvankäsittelytöihin.

Kommunikointikanavien haastava murrosaika

Eri viestintäkanavien laajentuessa ja muuttuessa myös markkinointiviestinnän tuotanto siirtyy lähitulevaisuudessa entistä enemmän verkkoon. Granon vahvassa kasvussa oleva sähköisen liiketoiminnan yksikkö Digtator tarjoaa palveluja aineistojen hallintaan ja tuottamiseen verkossa.

Digtator otti ValueFramen käyttöönsä vuoden 2008 alussa, ja tällä hetkellä yksikössä on 15 järjestelmän käyttäjää. Tarve järjestelmän hankinnalle syntyi, kun yhteisen informaatiokanavan puuttuminen teki laajenevien projektien läpiviennistä hyvin työlästä, ja jo kertaalleen syötetyn datan prosessointi vei liikaa aikaa.

ValueFrame oli suora vastaus suoraan kysymykseen


”Ennen ValueFramen valintaa tutustuimme muihin vastaaviin projektinhallintaohjelmistoihin, mutta päädyimme lopulta ValueFrameen sen ominaisuuksien, hinnan ja tietenkin kotimaisen koodin takia. ValueFramen edut olivat hyvin selkeästi näkyvissä alusta saakka”, kertoo Granon IT-päällikkö Pasi Korhonen.

Valinnan jälkeen asiat etenivät nopealla tahdilla ValueFramen käyttöönottoon. ”Tuote vastasi niin hyvin tarvettamme, että käyttöönotto oli helppo ja kivuton prosessi”, Korhonen kuvaa.

”Asiakkuuksien ja projektien hallinta on ValueFramen myötä nykyään ihan eri luokkaa. Nyt meillä on tietoa, ei mutua” Korhonen kehuu. ”Järjestelmä mahdollistaa rutiininomaisemman ja tehokkaamman tavan toimia, seurannan mittareita ei tarvitse keksiä. ValueFrame säästää sekä aikaa, rahaa että hermoja”, Korhonen naurahtaa.

Referenssi Grano Oy
Tilaaja: Grano Oy
Toimittajan yhteyshenkilö:
Pasi Korhonen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Muita julkaisuja ValueFrame Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi