Grano

Granon myyntilaskut tuhansine liitteineen hoituvat kevyesti Heeroksen pilvessä

”200-sivuinen lasku ja 700 sivua liitteitä on taloushallinnon järjestelmille haaste. Lisäksi vain harva toimittaja pystyy tarjoamaan liitteiden hallintaa. Tarpeisiin sopiva ratkaisu myynti-, osto- ja matkalaskujen sähköiseen käsittelyyn löytyi Heerokselta”.

Vuonna 2010 silloisen Kopijyvän tuore talousjohtaja Tiina Pakarinen pohti sähköisyyden tarvetta katsoessaan yrityksen kasvun myötä lisääntynyttä paperilaskujen määrää. Vaikkakin myyntilaskut olivat välittyneet jo jonkin aikaa sähköisinä, kulkivat osto- ja matkalaskut vielä paperisina. Toiminnanohjausjärjestelmän uudistuksen myötä, haluttiin laskujen lähetysprosessiakin vielä kehittää.

”Meiltä lähtee kuukausittain noin 9000 myyntilaskua, joiden mukana kulkee kymmeniä tuhansia liitteitä. Selvisi, että vain harva toimittaja pystyy tarjoamaan liitteiden hallintaa; Heeros oli yksi näistä. Hyvät kokemukset Heeroksen ostolaskupuolelta helpottivat myös valinnan tekemistä”, muistelee Tiina.

Ensin sopimus Heeros Circulasta ja seuraavana vuonna myyntilaskuista ryhditti selkeästi laskujen käsittelyä. ”200-sivuinen lasku ja 700 sivua liitteitä on taloushallinnon järjestelmille haaste. Heeros tuotti yhteistyössä Liaisonin kanssa tarpeisiimme myyntilaskujen lähetyksen. Laskujen liitteet viedään pilveen sitä mukaa kun niitä syntyy, ja ne yhdistetään myöhemmin lähtevään laskuun. Osa liitteistä menee asiakkaille, osa vain omaan arkistoomme”, kertoo Pakarinen.

Nykyään yrityksen taloushallinnosta 65–70 % on jo sähköisessä maailmassa. Nimi vaihtui Granoksi keväällä 2014, kun Panostaja-konserniin kuuluvaan Kopijyvään fuusioitui DMP-Digital Media Partners Oy.

Granolla ollaan tyytyväisiä siihen, miten Heeros huomioi asiakkaiden erityispiirteet ja toiveet tuotekehityksessä. Parhaillaan Pakarinen miettii ratkaisua yrityksen sopimusten hallintaan. Heerokselle onkin lähtenyt toive pilottikokeilusta, jossa järjestelmä osaisi automaattisesti hyväksyä laskun, jos se vastaa sopimusta.

Referenssi Grano
Tilaaja: Grano
Ajankohta:2010 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Taloushallinto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Heeros Oyj:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Tarve ketterälle ohjelmistokehitykselle kasvattaa koodaripulaa
Analytiikka paljasti, mikä asiakkaita kiinnostaa verkossa - Johannes Karjulan idea kasvoi heti miljoonaluokkaan
Suomen suurin WordPress-toteutus