Gamebook

Tilaaja: Gamebook

Ajankohta: 2009 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Webkehitys, Ketterät menetelmät, Arkkitehtuuri, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Mobiilikehitys, Graafinen suunnittelu, Käyttäjähallinta, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal, Wordpress, CodeIgniter

post_image

Exove on suunnitellut ja toteuttanut golf-tulospalvelujärjestelmän ja sosiaalisen median sivuston GameBook Oy:lle. Järjestelmä mahdollistaa tulosten syötön reaaliajassa golf-kentältä iPhone-sovelluksen tai räätälöidyn laitteen avulla. Nämä tulokset ilmestyvät välittömästi toteuttamaamme sosiaalisen median palveluun, jossa pelaajan tuttavat voivat kokea pelaajan pelin etenemisen ja osallistua peliin kommentoimalla tuloksia. Järjestelmä tukee yli kymmentä golfin pelimuotoa ja kolmea erikoiskilpailua, joiden kaikkien tulokset ovat nähtävissä aina ajan tasalla olevissa tulostauluissa (live leaderboard) sekä webissä että laitteissa kentällä. 


Tulospalvelun lisäksi järjestelmään suunniteltiin ja toteutettiin kokonainen sosiaalisen median palvelu, joka pohjautuu golf-pelien tulosten ja niistä laskettujen erilaisten raporttien vertailuun ja pelien synnyttämien kokemusten jakamiseen kuvien ja kommenttien avulla. Järjestelmä mahdollistaa pelaajan tarkkailla omaa pelaamistaan ja asettaa tavoitteita kehittymiselleen.

Järjestelmässä on tuhansien golfkenttien tiedot ja käyttäjät voivat syöttää ja korjata tietoja palvelun kautta sekä webissä että iPhonessa.

Palveluun on integroitu useita sisältölähteitä, esimerkiksi Forecan toimittamat säätiedot, YouTube-videot ja Flickr-kuvat.

Pelaajille suunnatun palvelun lisäksi järjestelmässä on erikseen golfklubeille suunnattu osio, jossa voidaan rakentaa golf-tapahtumia ja niihin liittyvät tulospalvelut.
Palvelun ulkoasun ja käyttöliittymän suunnitteli Exove Design. iPhone-sovelluksen toteutti Qvik Oy läheisessä yhteistyössä Exoven kanssa. Exove vastasi palvelinjärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Tähän työhön sisältyi myös laitteiden ja palvelimen välisen kommunikaatioprotokollan suunnittelu ja toteutus.

Järjestelmä on toteutettu Drupalilla, WordPressillä ja CodeIgniterilla.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/golf-gamebook

Suosittelija:

Exove on toiminut luotettavana kumppaninamme vuodesta 2008. Palvelun taso, täsmällisyys ja eri ratkaisut ongelmatilanteisiin ovat korkeaa tasoa.

Mikko Manerus, perustaja ja toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta