FP-Tuotteet Oy | Materiaalivirtojen ja tuotannon optimointi toiminnaohjausjärjestelmällä

Tagit: BI ja raportointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Microsoft, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, EmCe

post_image

FP-Tuotteet Oy on tilan jakamisen ja luomisen erikoisosaaja. Yritys on parantanut suomalaisten kotien, työpaikkojen ja julkistentilojen toiminnallista tilanjakoa jo lähes 50 vuoden ajan. Tuotevalikoima koostuu Tampereen tehtaalla valmistettavista kotimaisista tuotteista ja ulkomaalaisista huippubrändeistä.


Syksyllä 2015 yrityksessä otettiin käyttöön uusi Microsoft Dynamics NAV-toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä otettiin käyttöön todella tiukalla aikataululla ja se haluttiin käyttöön uuden tilikauden alkuun. Kokonaisuudessaan projekti vedettiin läpi noin kuudessa kuukaudessa. Kivuttoman siirtymisen avainasemassa oli hyvä taustatyö ja määrittely – molemmat osapuolet tiesivät mitä oltiin tekemässä ja siinä pysyttiin. 

Lue koko case tästä »
Katso Timon haastattelu tästä »

Suosittelija:

”EmCeen päädyimme heidän osaamisensa vuoksi. He aidosti toivat meille kokemuksia ja näkemyksiä, miten meidän pitäisi asioita hallinnoida ja viedä eteenpäin. Arvostan, että ohjelmistokumppani tuo näitä esiin ja haastaa myös meitä ajattelemaan omia prosessejamme uudesta näkökulmasta. EmCe ymmärtää meidän tarpeemme ja mikä tärkeintä; sen miten järjestelmällä voidaan helpottaa meidän arjen tekemistä.”

Timo Huhtanen, Tuoteryhmäpäällikkö

Pinterest

Muita julkaisuja Emce Solution Partner Oy:lta