Fortum valitsi CEF:n WBS-bisneksen suojatikseen Corporate Venture -ohjelmassa

Lahden seudun kehitysyhtiö LADECin hallinnoima Corporate Venture -ohjelma antaa kasvuyrityksille avaimet kansainväliseen kasvuun. Tavoitteena on nostaa kasvuyrityksiä kisällistä mestariluokkaan.

Ohjelmassa on mukana kolme suuryritystä, Fortum, Kuusakoski ja S-ryhmä. CVP –ohjelmaan haki mukaan yhteensä lähes sata kasvuyritystä. Kukin kolmesta konsernista valitsi hakuprosessin kautta suojatikseen kiinnostavimmat kasvuyritykset.

Yhteensä suuryritykset valitsivat jatkoon seitsemän yritystä. Nämä yritykset saavat sparrausta liiketoimintastrategiaansa ja kasvusuunnitelmaan sekä asiantuntevaa neuvontaa ideoidensa kaupallistamiseksi kotimaisilta huippuyrityksiltä puolen vuoden sparrausjakson ajan.


Fortum valitsi WBS:n

Control Express Finland Oy:n kehittämät anturipohjaiset Webrosensor-ratkaisut ovat teollisen internetin konkreettisina sovelluksina auttamassa tuotannon kilpailukyvyn mittaamista ja kehittämistä.

CEF:n WBS-etävalvontaratkaisut herättivät Fortumin kiinnostuksen. Tiukan karsinnan jälkeen Fortum valitsikin CEF:n suojatikseen ja yhteistyökumppanikseen CVP-ohjelmassa.

“Tämä on hieno osoitus WBS-etävalvontaratkaisujen houkuttelevuudesta ja bisnespotentiaalista. Odotan mielenkiinnolla tulevaa sparrausjaksoa ja yhteistyömahdollisuuksien kartoittamista. Luotan, että tulemme löytämään Fortumin kanssa uusia, innovatiivisia keinoja parantaa molempien yritysten kilpailukykyä.” liiketoiminnan kehitysjohtaja Kimmo Juuti CEF:lta ylpeänä toteaa.

Referenssi Fortum valitsi CEF:n WBS-bisneksen suojatikseen Corporate Venture -ohjelmassa
Tilaaja: Fortum Oyj
Ajankohta:2015 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Heli Antila
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
IoT
Ennakoiva kunnossapito kunnonvalvonta etävalvonta
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Webrosensor:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana