Fortum valitsi CEF:n WBS-bisneksen suojatikseen Corporate Venture -ohjelmassa

Tilaaja: Fortum Oyj

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Heli Antila

Tagit: Tuotanto, IoT, Ennakoiva kunnossapito, kunnonvalvonta, etävalvonta

post_image

Lahden seudun kehitysyhtiö LADECin hallinnoima Corporate Venture -ohjelma antaa kasvuyrityksille avaimet kansainväliseen kasvuun. Tavoitteena on nostaa kasvuyrityksiä kisällistä mestariluokkaan.

Ohjelmassa on mukana kolme suuryritystä, Fortum, Kuusakoski ja S-ryhmä. CVP –ohjelmaan haki mukaan yhteensä lähes sata kasvuyritystä. Kukin kolmesta konsernista valitsi hakuprosessin kautta suojatikseen kiinnostavimmat kasvuyritykset.

Yhteensä suuryritykset valitsivat jatkoon seitsemän yritystä. Nämä yritykset saavat sparrausta liiketoimintastrategiaansa ja kasvusuunnitelmaan sekä asiantuntevaa neuvontaa ideoidensa kaupallistamiseksi kotimaisilta huippuyrityksiltä puolen vuoden sparrausjakson ajan.


Fortum valitsi WBS:n

Control Express Finland Oy:n kehittämät anturipohjaiset Webrosensor-ratkaisut ovat teollisen internetin konkreettisina sovelluksina auttamassa tuotannon kilpailukyvyn mittaamista ja kehittämistä.

CEF:n WBS-etävalvontaratkaisut herättivät Fortumin kiinnostuksen. Tiukan karsinnan jälkeen Fortum valitsikin CEF:n suojatikseen ja yhteistyökumppanikseen CVP-ohjelmassa.

“Tämä on hieno osoitus WBS-etävalvontaratkaisujen houkuttelevuudesta ja bisnespotentiaalista. Odotan mielenkiinnolla tulevaa sparrausjaksoa ja yhteistyömahdollisuuksien kartoittamista. Luotan, että tulemme löytämään Fortumin kanssa uusia, innovatiivisia keinoja parantaa molempien yritysten kilpailukykyä.” liiketoiminnan kehitysjohtaja Kimmo Juuti CEF:lta ylpeänä toteaa.

Pinterest

Muita julkaisuja Webrosensor:lta