Fortum

Tilaaja: Fortum

Tagit: Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Oracle

post_image

"Attidon osaaminen tuo palveluillemme lisäarvoa”

Attido on toiminut Fortum CFS:n kumppanina tietojärjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa jo viime vuosituhannelta saakka.

Alun perin Attido toimi teknisenä järjestelmäkonsulttina ja toimitti Fortum CFS:lle Oracle Financials -ohjelmiston tukipalveluita. Melko pian Attido ryhtyi kehittämään Fortum CFS:lle myös räätälöityjä sovelluksia, sillä heidän tarpeisiinsa soveltuvia valmiita ratkaisuja ei ollut saatavilla.

Vuosien aikana molemmat yritykset ovat kasvaneet ja kehittyneet. Yhteistyön perustana ovat alusta lähtien olleet luottamus ja raudanluja osaaminen. Tällä hetkellä Attido tarjoaa Fortum CFS:lle järjestelmien ylläpitopalveluita ja huoltoa, tekee sovelluskehitystä, osallistuu kehitysprojekteihin ja ratkoo järjestelmiin liittyviä ongelmatilanteita.

Ongelmatilanteissa nopeus ja osaaminen ratkaisevat: jokainen hetki, jolloin järjestelmää ei voi käyttää, maksaa rahaa ja turhauttaa käyttäjiä. Poikkeustilanteet hoidetaan ripeästi - myös virallisen toimistoajan ulkopuolella.

”Attido on osannut ratkaista järjestelmiin liittyviä ongelmatilanteita silloinkin, kun ongelma ei ole ollut heidän tontillaan. Tämä kertoo sitoutumisesta ja osaamisen laaja-alaisuudesta”, kertoo Ensio Väisänen Fortumilta.
Avainasemassa monitoimittajaympäristö

Attidon kehittämistä sovelluksista ovat käytössä esimerkiksi eMemo kirjanpidon tositteiden automatisointiin sekä PaWe, jolla seurataan ja hallitaan työtunteja ja lomia. Jälkimmäinen on laajemminkin käytössä Fortumissa ja sen tytäryhtiöissä.

”Taloushallinnon vaatimukset kasvavat vuosi vuodelta ja järjestelmiä pitää päivittää. Attidon kasvaessa myös heidän osaamisensa on laajentunut. Siitä on meille todennäköisesti jatkossa hyötyä”, Väisänen sanoo.

”Attidon osaaminen tuo tuottamillemme palveluille lisäarvoa. Osittain heidän työnsä ansiosta prosessimme ovat nopeutuneet samalla kun automaatioastetta on nostettu.”

Omat mausteensa yhteistyöhön tuo se, että Fortum CFS toimii monitoimittajaympäristössä, eli ostaa järjestelmiä ja niihin liittyviä palveluita usealta eri toimittajalta.

”Attidon vahvuus on, että he tietävät, kuinka toimia tällaisessa vaativassa ympäristössä. On ensiarvoisen tärkeää ymmärtää ja hahmottaa järjestelmäkokonaisuus ja osien keskinäiset riippuvuussuhteet. Ei riitä, että tuntee oman osaamisalueensa läpikotaisin.”

http://www.attido.com/menestystarinat/menestystariatfortum-cfs/

Pinterest

Muita julkaisuja Attido Oy:lta