Fluente Kumppanit sai hoivayritykset ja ICT-yritykset yhteiskehittämään digipalveluja hoivatyöhön

Tilaaja: Kainuun Etu Oy

Ajankohta: 2014 - 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: arja.ranta-aho@fluente.fi, +358 44 562 6265

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, IT, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Käyttöönotto, Yhteiskehittäminen, Hoiva-ala, Syventävä ohjelmistojen käyttö, Työssäoppiminen, Henkilöstöturvallisuus, Asiakasturvallisuus, Asiakaslähtöisyys

post_image

Kokosimme hoiva-alan ja ICT-alan yritysryhmän jalostamaan hoivapalveluita digityökaluin. Yritysryhmä toimii kehityshankkeena nimeltä ICT & Hypake. Yhteiskehittämistä tehdään 1 1/2 vuotta.

Yhteiskehittämisen toimintamallin suunnittelun ja sisältökoordinoinnin Fluente Kumppaneilta tilasi Kainuun Etu Oy. Rahoittajana on Kainuun Ely ja rahoitusinstrumenttina on toimintaympäristötuki.

Yhteiskehittämiseen osallistuu 13 hoivayritystä ja parikymmentä ICT-yritystä. Kehitystyö toteutetaan 4 palvelupaketissa. Ne suunniteltiin hoivayritysten tarpeista lähtien terävöittämään palveluliiketoimintaa sähköisen viestinnän keinoin. Jokainen hoivayritys pystyi valitsemaan juuri itselleen sopivan kehityskohteen. Esimerkiksi Viestintä ja kommunikaatio -paketissa kehitetään Nurmeskoti-yhdistyksen päivätoimintaan virkistyshetkiä digikanavassa kotona asuville.

Katso case ICT & Hypake http://www.kainuunetu.fi/Haku/palvelumuotoilu


Pinterest

Muita julkaisuja Fluente Kumppanit Oy:lta