Finn-ID puhuu blogissaan digitaalisesta pysäköinninvalvonnasta

Tagit: Logistiikka, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, digitaalinen, Mobiilisovellukset, mobiilisovellus, ohjemistokehitys, Oivaltavasti digitaalinen, pysäköinninvalvonta

post_image

Puhetta autoista ja pysäköinninvalvonnasta

Muistan istuneeni Ford Focukseen 2004. Tuon tänä päivänä 105-vuotiaan brändin kojetaulu oli siihen aikaan aika moderni ja nappien määrä kertoi varusteiden suuresta määrästä. Napit olivat silti ergonomisesti oikeilla paikoillaan ja helposti käytettävissä. Talvilomalle lähtiessä ei tarvinnut tehdä muuta kuin laittaa boxi katolle ja bensaa tankkiin. Ajomatka oli arvioitavissa ja perille päästiin.

En aja Teslalla, mutta on ollut ilo tutustua tähän digitaaliseen ihmeeseen. Alkuihmetyksen jälkeen oven kahvakin löytyy. Sisällä nappeja on vähemmän, mutta appeja sitäkin enemmän. Alkuihastuksen jälkeen voi tulla myös pettymys. Ajomatkan ennustus ei aina osu kohdalleen sen muuttuessa matkan edetessä. Aivan joka käyttöön tästä autosta ei siis vielä ole latausverkosta johtuen. Onneksi halukkaita auton lainaajia on, jotta Lapin talvilomareissut järjestyy perinteisemmillä välineillä.

Aina kun markkinoille tulee jotain uutta, merkittävästi toimintakenttää muuttavaa, aiheuttaa se hypeä. Onko uutuus sitten kaikille sopiva – se jää arvioitavaksi ja testattavaksi. Myös tuotteen ja brändin jatkuvuuden määrää markkina.

Mitkä asiat ovat sitten tuossa Ford Focus ja Tesla esimerkissäni yhtenevää pysäköinninvalvojan välineitä ajatellen? Millä keinoilla pystyisimme ottamaan mukaan investoinneissamme ne vanhemmissa ratkaisuissa toimivaksi todetut asiat? Mekaanisia nappeja on uusissa ratkaisuissa vähemmän, joissain tapauksessa käyttäjäkokemusta huonontaen. Tieto liikkuu Teslan tapaisesti pilveen ja takaisin. Entä kun yhteyttä ei ole?

Tämä on silti hyvä asia ja ilman muuta tekijä joka kuuluu tähän päivään. Ei silti unohdeta tuota yhteydenhallintaa. Kun kännykän akussa ei olekaan ”polttoainetta” koko päivän työskentelyyn ja pitäisi tehdä se viimeinen virhemaksu, on jatkossa syytä valita ammattilaiselle ammattilaisen puhelin.

Mistä kaikesta hyvä pysäköinnin valvonnan ratkaisu koostuu? Siitä lisää blogissamme heti ensi viikolla!

Tällä välin käy tilaamassa itsellesi maksuton ”Opas onnelliseen pysäköinninvalvontaan”. Opas julkaistaan ensi viikolla ja ennakkotilauksen tekemällä varmistat, että saat sen sähköpostiisi ensimmäisten joukossa!

Pinterest

Muita julkaisuja Finn-ID Oy :lta