Finn-ID palkitsi "myynnin tuplaajat" 2016

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, IoT, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Valmisohjelmisto, kenttämyynti, laitemyynti, Mobiilisovellukset, RFID, kenttätyön ratkaisut

post_image

Finn-ID:n myynnissä palkittiin kaksi ”Myynnin tuplaajaa” hyvin tehdystä työstä. Myyntipäällikkö Jari Knuutila ja asiakasryhmäpäällikkö Mika Linnamäki saivat yrityksen sisäisessä kyselyssä ”Kenessä eniten Tuplaa?” eniten kiitosta tehdystä työstä ja heidät valittiin Myynnin tuplaajiksi 2016. ”Kenessä eniten Tuplaa” korvasi aiempina vuosina pidetyn vuoden myyjä -kyselyn. Palkinnoksi erinomaisesta työstään molemmat herrat kuittasivat Toshiban kannettavat tietokoneet.

- Suuri kiitos saamastani huomiosta! Tämän muistamisen merkitystä kasvattaa se seikka, että äänestykseen sai osallistua koko organisaatio. Tuntuu upealle, että alansa huiput huomioivat tekemisiäni, hehkuttaa Linnamäki.

Vaikkakin vain kaksi henkilöä palkittiin, olisi ”Myynnin tuplaajan” titteli voinut mennä kenelle tahansa organisaatiossa. Finn-ID:ltä löytyy huippuosaavia työntekijöitä kaikilta sektoreilta, joilla yritys toimii.

- Totuus on kuitenkin se, että kaikki hienot aikaansaannokset on saavutettu yhdessä ja oma panokseni on ollut vain osa isompaa kokonaisuutta. Kiitos kuuluu siis koko organisaatiolle, Linnamäki jatkaa.


Finn-ID:llä ollaan jo vuosia panostettu ammattitaitoiseen myyntiin ja hyvään asiakaskontaktiin. Mutta myyntityö vaatii jatkuvaa kehittymistä ja ajan hermolla pysymistä.

- Yhteistyöosaamisen kehittäminen on yksi jalustalla olevista aiheista. Toinen tärkeä kehittymiskohde on havaita tarjoskilpailussa, milloin kannattaa edetä ja milloin vetäytyä. Kun huomaa, että jossakin tarjoustilanteessa kaupan toteutuminen on epätodennäköistä, kannattaa mielummin vetäytyä pois kilvasta. Tällöin säästyy aikaa ja rahaa, summaa myyntijohtaja
Petteri Kuittinen.

Pinterest

Muita julkaisuja Finn-ID Oy :lta