Finn-ID mukana digitalisoimassa hyötykäyttöasemia

Tagit: Logistiikka, IoT, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Valmisohjelmisto, Ketterät menetelmät, asiakaspalvelun kehitys, Asiakaspalvelun laatu, Itsepalvelutuotteet, älykkäät sovellukset

post_image

Olemme mukana 4.-5.10. pidettävillä Jätehuoltopäivillä Helsingin Kalastajatorpalla. Kiertotalous on kovassa nosteessa ja myös jätealan kuumana puheenaiheena on mikäpä muukaan kuin digitalisaatio.

Meilläkin on jätealan muutoksessa sormemme pelissä, sillä olimme mukana rakentamassa noin vuosi sitten avattua Vantaan Ruskeasannan Sortti-asemaa. Siellä käytettävästä uusimmasta teknologiasta ja itsepalveluratkaisusta lisää verkkosivuillamme.

Hyötykäyttöasemien uudistaminen ja prosessien digitalisointi

Hyötykäyttöaseman prosessien huolellisella suunnittelulla voidaan kerätä niin kotitalouksilta kuin yrityksiltä paremmin lajiteltuja - ja näin helpommin jatkojalostettavia - jätteitä. Tuloksena parannetaan elintärkeää asiakaskokemusta, kun käynneistä jäteasemalla saadaan entistä sujuvampaa.

Hyötykäyttöaseman toiminnan tehostamisen ja asiakkaan palvelukokemuksen kehittämisen tärkeinä elementteinä ovat itsepalvelulaitteisto ohjelmistoineen sekä älypuhelinsovellukset, jotka mahdollistavat automaattisen tulo- ja lähtöporttien ohjauksen ja lajikkeiden kirjauksen.

Lue lisää verkkosivuillamme ja tilaa samalla maksuton opas "Hyötykäyttöaseman digitalisoinnin ABC".

Pinterest

Muita julkaisuja Finn-ID Oy :lta