Feeling Good? – Vincitin työhyvinvoinnin kehittäminen

Viime syksynä päätimme laatia Vincitillä sisäisen työtyytyväisyyskyselyn toiminnan kehittämisen avuksi. Halusimme keskittyä tutkimaan henkilöstömme subjektiivista kokemusta työhyvinvoinnista, mikä edellytti työn ja organisaation erityispiirteiden nostamista kyselyn keskiöön. Perinteiset standardikyselyt eivät tuntuneet tarjoavan tähän tarpeeksi välineitä ja lopulta päätimmekin luoda kyselyn alusta alkaen henkilöstömme kanssa yhteistyössä.

Surveypal-työkalun avulla pystyimme toteuttamaan kaikki projektin osavaiheet helposti. Työntekijämme ehdottivat ja äänestivät työkalun avulla heille tärkeitä teemoja työhyvinvoinnin alueelta ja kommentoivat niiden alle muodostettuja kysymyksiä. Kun työstämisvaihe oli saatu päätökseen, toteutimme virallisen tutkimuksen jo tutuksi tulleen työkalun avulla. Vastausprosentti kyselyssämme oli 100 – kysymykset koettiin selvästi merkityksellisiksi ja niiden edustamiin alueisiin haluttiin vaikuttaa.

Jatkossa uusimme Feeling Good@Vincit- kyselyn säännöllisesti ja seuraamme työhyvinvoinnin kokemuksen kehittymistä sen avulla. Surveypal-työkalu sai henkilöstöltämme paljon kiitosta sen helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta, mikä osaltaan helpotti uudenlaisen kokeilun toteuttamista. Myös raportointiominaisuudet olivat muita työkaluja monipuolisemmat ja tulosten analysointi ja esittäminen oli helppoa.


Vincit Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä, jonka palveluksessa työskentelee 130 työntekijää. Yrityksen päätoimintaa on on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Vincit on valittu mm. Suomen parhaaksi työpaikaksi (Great Place To Work 2015 & 2014) ja Vuoden yritykseksi (2013).

Johanna Pystynen. Artikkelin kirjoittaja on Vincitin henkilöstöjohtaja. Johanna on vastannut useita vuosia Vincitin HR-asioista. Hän on päässyt todistamaan aitiopaikalta Vincitin kasvua pienestä koodipajasta suureksi IT-taloksi ja sen vaikutuksia HR-työhön.

Suosittelija:

Johanna Pystynen

Referenssi Feeling Good? – Vincitin työhyvinvoinnin kehittäminen
Tilaaja: Vincit Oy
Ajankohta:2013 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Johanna Pystynen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Viestintä
Ohjelmistokehitys
IT
Valmisohjelmisto
Sidosryhmä
palautteenhallinta henkilöstötyytyväisyys
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Surveypal Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana