Feature suosittelee Neutechia!

Tagit: Markkinointi, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Linux, IT, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, webhosting, hosting, webhotelli, sähköposti, pilvipalvelut, palvelimet, palvelinratkaisut, virtuaalipalvelin

post_image

Feature on vuonna 1999 perustettu yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa verkkosivustoja- ja palveluita suomalaisille ja ulkomaisille yrityksille. Feature tarvitsee palveluntarjoajan, joka tarjoaa luotettavia palveluita ja pystyy reagoimaan nopeasti erilaisissa tilanteissa. Feature valitsi Neutechin asiakaspalvelumme tehokkuuden, palveluiden hinta-laatusuhteen sekä monipuolisuuden ansiosta. Feature on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2004.


Suosittelija:

Feature suosittelee: “Suosittelemme Neutechin palveluilta jokaiselle asiakkaallemme, oli kyseessä iso tai pieni verkkopalvelu. Saamme tarvittaessa nopeasti ehdotuksen palvelinympäristöstä, kilpailukykyisen tarjouksen, sekä ylläpidon ja tuen tilatuille palveluille. Neutech auttaa meitä keskittymään omaan työhömme ja voimme luottaa, että palvelinasiat ovat kunnossa.”

Jari Lehtinen

Pinterest

Muita julkaisuja K&T Neutech Oy:lta