FC TPS - Verkkosivut

Tilaaja: FC TPS

Ajankohta: 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Projektinhallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Julkaisujärjestelmä CMS, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Sidosryhmä

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Whitestonen yhteistyökumppani FC TPS halusi uudistaa verkkosivunsa. Vanha sivusto oli palvellut jo pitkään ja kaipasi modernisointia.

Lyhyesti mitä tehtiin
Asiakkaalla oli vanhojen sivujen analytiikkaan perustuva visio uusien sivujen rakenteesta. Whitestonen tehtäväksi jäi suunnitella ulkoasu ja toteuttaa sivusto teknisesti.

Tarkemmin toteutuksesta
Toteutus tehtiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sivustolle luotiin otteluiden ja sarjataulukon osalta integraatio Palloliiton verkkosivuilta. Näin tulevat ottelut ja sarjataulukko päivittyvät ilman manuaalista työtä.

Projektin maaliinviemiseksi asiakkaalle järjestettiin käyttökoulutus, joka mahdollistaa helpon ja nopean tavan hallita verkkosivujen sisältöä itsenäisesti.

Mitä ekstraa tehtiin
Sivuston jatkokehitystä ajatellen jätettiin auki takaportti mahdollista TPS Shop -verkkokauppaa silmällä pitäen. FC TPS ja Whitestone jatkavat keskusteluja mahdollisesta verkkokauppaprojektista.

Suosittelija:

Niklas Österlund

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta