EVRY valitsi ulkoistetun konesalipalvelun ja nelinkertaisti lähiverkkonopeuden toimipisteiden välillä

Tilaaja: EVRY Finland Oy

Ajankohta: 2014 - 2015

Toimittajan yhteyshenkilö: Staffan Eriksson

Tagit: Asiakaspalvelu, Myynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Big Data, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Linux, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Telekommunikaatio, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, valokuitu, asiakaspalvelu, konesalipalvelut, virtuaalipalvelin, palomuuripalvelut

post_image

EVRY valitsi ulkoistetun konesalipalvelun ja nelinkertaisti lähiverkkonopeuden toimipisteiden välillä
EVRY Finlandilla oli toimiston yhteyteen rakennettu oma konesali, jossa alkoi palvelinten määrän kasvaessa ilmetä lämpöongelmia. Ajoittain ilmastointi ei toiminut kunnolla, lämpö nousi ja palvelimia jouduttiin ajamaan alas. Tekniset ongelmat vaikeuttivat jokapäiväistä liiketoimintaa.

Ratkaisua alettiin hakea ulkoistetusta konesalipalvelusta. Tarjouksia pyydettiin usealta toimittajalta, ja lopulta EVRY päätyi yhteistyöhön S1 Networksin kanssa. Samassa yhteydessä päivitettiin lähiverkkoyhteydet Tampereen pisteestä Helsingin konesaliin sekä uuteen Vantaan toimipisteeseen.

Maajohtaja Staffan Eriksson, EVRY Finland: ”Halusimme ulkoistetun konesalipalvelun käyttöömme ennen kesää. S1 Networks lupasi toimituksen toivomallamme aikataululla ja asioihin reagoitiin aina nopeasti. Myös hinta oli kilpailukykyinen, mikä vaikutti omalta osaltaan valintaamme.”

Konesaliulkoistuksen yhteydessä eri pisteiden väliset lähiverkkoyhteydet uusittiin 200/200M -nopeudelle. Nopeus nelinkertaistui vanhaan ratkaisuun verrattuna. Nyt IT-ympäristö on toimintavarma ja luotettava.


”S1 Networks on ketterä ja joustava IT-kumppani meille. Erityisesti haluan antaa kiitoksen siitä, että meitä asiakkaana kuunneltiin tarkasti, ja saimme palvelut käyttöön haluamallamme aikataululla. Huomasimme, että samanlaiseen palvelunopeuteen ja -ketteryyteen eivät useimmat alan palveluntarjoajat pysty.” toteaa Maajohtaja Staffan Eriksson, EVRY Business Solutions Oy

Suosittelija:

Staffan Eriksson Maajohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja S1 Networks Oy:lta