ETK ry:n verkkolehti

Tilaaja: Elektroniikan tukkukauppiaat ry

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Toteutustyö, verkkolehti, verkkolehtialusta

post_image

Elektroniikan tukkukauppiaat (ETK) ry on kodintekniikka-alan kaupan edunvalvontajärjestö. Valu toteutti yhdistykselle Gotech-verkkolehden, jonka tärkeimmät kohderyhmät ovat jäsenistö ja media. Verkkolehti rakennettin Mago-julkaisualustalle.

Uuteen verkkolehteen haettiin erityisesti näyttävää visuaalisuutta ja selkeyttä. Gotech on jatkuvan julkaisun periaatteella toimiva verkkomedia, jonka sisältö koostuu artikkeleista, uutisista sekä tuote- ja palvelujulkaisuista. Nykyisten kohderyhmien lisäksi verkkomediaa halutaan jatkossa laajentaa palvelemaan myös kuluttajia ja kauppiaita.

- Olemme saaneet jäsenistöltämme erittäin positiivista palautetta verkkolehden ulkoasusta ja teknisestä toteutuksesta. Lisäksi olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Valu Digitalin kanssa. Projekti sujui mallikkaasti: siihen liittyvä tiedotus oli toimivaa ja asiakas pidettiin hyvin ajan tasalla työn vaiheista. Lisäksi projektin toteutuksen valvonta toimi hyvin, ETK ry:n toimitusjohtaja Taina Luukkainen toteaa. 


Tutustu verkkolehteen
Mago-verkkolehtialusta

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta