Espoon kaupunki

post_image

Attido on vuoden 2010 alusta alkaen vastannut Espoon kaupungin taloushallinnon ja hankinnan toiminnoissa käytössä olevan Oracle E-Business Suite -toiminnanohjausjärjestelmän ylläpidosta sekä sovelluksen että tietokannan osalta.

Attidon kanssa sovittiin EBS-ylläpidon käynnistysvaiheessa ylläpidossa noudatettavat prosessit, toimintatavat ja menetelmät mm. palvelu- ja muutospyyntöjen kirjaamiseen sekä järjestelmämuutosten testaamiseen.

Kaksi kertaa vuodessa tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan pääkäyttäjät ja kehitysprojekteissa mukana olleet ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelutoimittajan palveluasenteeseen. Yhteistyö on ollut joustavaa, ja toimittajan kykyyn ymmärtää Espoon kaupungin tarpeita on oltu tyytyväisiä.

EBS-järjestelmän ylläpitoon on sisältynyt erityyppistä kehitystyötä mm. integraatioden toteuttamista kaupungilla käytössä oleviin muiden toimittajien tietojärjestelmiin. Attido on hoitanut hyvin oman osuutensa ja ollut aktiivisesti yhteydessä muihin toimittajiin, jotta liittymärajapinnat on saatu toimimaan kiireisistä aikatauluista huolimatta.

Attidolle on kuulunut myös tietokantojen ylläpito sekä palvelinympäristöön liittyviä ylläpito- ja kehitystehtäviä. Varsinainen palvelinten hallinta on ollut Espoon kilpailuttaman käyttöpalvelutoimittajan vastuulla. "Attido on hoitanut tämä tehtävät ammattitaitoisesti tuoden esille selkeästi perusteltuja kehitysehdotuksia, Anja Ahola Espoon kaupungin Espoo Tietotekniikka -yksiköstä toteaa. ”

http://www.attido.com/menestystarinat/espoon-kaupunki/

Referenssi Espoon kaupunki
Tilaaja: Espoon kaupunki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Hankinta
Taloushallinto
Integraatiot
Oracle
Julkishallinto
Konsultointi
 
Pinterest

Muita julkaisuja Attido Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi