Espoon kaupunki

Tilaaja: Espoon kaupunki

Tagit: Hankinta, Taloushallinto, Integraatiot, Oracle, Julkishallinto, Konsultointi

post_image

Attido on vuoden 2010 alusta alkaen vastannut Espoon kaupungin taloushallinnon ja hankinnan toiminnoissa käytössä olevan Oracle E-Business Suite -toiminnanohjausjärjestelmän ylläpidosta sekä sovelluksen että tietokannan osalta.

Attidon kanssa sovittiin EBS-ylläpidon käynnistysvaiheessa ylläpidossa noudatettavat prosessit, toimintatavat ja menetelmät mm. palvelu- ja muutospyyntöjen kirjaamiseen sekä järjestelmämuutosten testaamiseen.

Kaksi kertaa vuodessa tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan pääkäyttäjät ja kehitysprojekteissa mukana olleet ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelutoimittajan palveluasenteeseen. Yhteistyö on ollut joustavaa, ja toimittajan kykyyn ymmärtää Espoon kaupungin tarpeita on oltu tyytyväisiä.

EBS-järjestelmän ylläpitoon on sisältynyt erityyppistä kehitystyötä mm. integraatioden toteuttamista kaupungilla käytössä oleviin muiden toimittajien tietojärjestelmiin. Attido on hoitanut hyvin oman osuutensa ja ollut aktiivisesti yhteydessä muihin toimittajiin, jotta liittymärajapinnat on saatu toimimaan kiireisistä aikatauluista huolimatta.

Attidolle on kuulunut myös tietokantojen ylläpito sekä palvelinympäristöön liittyviä ylläpito- ja kehitystehtäviä. Varsinainen palvelinten hallinta on ollut Espoon kilpailuttaman käyttöpalvelutoimittajan vastuulla. "Attido on hoitanut tämä tehtävät ammattitaitoisesti tuoden esille selkeästi perusteltuja kehitysehdotuksia, Anja Ahola Espoon kaupungin Espoo Tietotekniikka -yksiköstä toteaa. ”

http://www.attido.com/menestystarinat/espoon-kaupunki/

Pinterest

Muita julkaisuja Attido Oy:lta