Eskimo Finland: asiantuntijarekrytoinnin yhteistyö

Tilaaja: Eskimo Finland Oy

Ajankohta: 2015

Tagit: HR, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto, kulttuuriinrekrytointi, Yrityskulttuuri, rekrytointisovellus

post_image

"Heebon konsepti toimii poikkeuksellisen hyvin ja poikkeaa positiivisella tavalla perinteisistä rekrypalveluista. Heebon toimintatapa vapauttaa meiltä aikaa keskittyä omiin töihimme. Heebo tarjoaa loistavasti analysoitua tietoa videoiden lisäksi. Heebon tapa tehdä videoita helpottaa valintaa ja etenkin, kun Heebon ammattilaiset ovat ensin analysoineet hakijat, ja antaneet omat kommentit hakijoista.

Heebo-soveluksen käyttäminen on yhtä helppoa, kuin mikä tahansa palvelimella toimiva palvelu. Sovelluksen avulla voit lisätä omia kommentteja Heebon kommentteja vastaan. Lisäksi sovelluksessa voidaan antaa palautetta sekä toiveita hakijoista.

Kaikki Heebon kautta tehdyt työntekojöiden hakukerrat ovat tuottaneet loistavia tuloksia. Lopputulokset ovat olleet ällistyttävän erinomaisia. Olemme palkanneet Heebon suosittelemat hakijat, ja he ovat osoittautuneet loistaviksi työntekijöiksi. On etuoikeus tuntea rekrypalveluiden todelliset ammattilaiset. Tieto siitä, että Heebo on olemassa antaa meille ikään kuin ylimääräisen resurssin, joka huolehtii meidän puolesta osaavat ammattilaiset Eskimolle. Nyt rekrypalveluissa rima on nostettu niin korkealle Heebon ansiosta, että ihmettelen miten vanhakantaiset rekrypalvelut enää pystyvät elämään, niin nopeasti muuttuvilla markkinoilla.

Lisäksi Heebo on joukko ammattilaisia älyttömän aurinkoisen Susanna Rantasen ansiosta."


Markku Lukkari
asiakkuusjohtaja, Account Director
Eskimo Finland Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Heebo Oy Ltd:lta