Ennakkolippu.com on Gelon oma verkkokauppa

Tagit: Open source, Linux, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Verkkokaupparatkaisut

post_image

Ennakkolippu.com on Gelon oma verkkokauppa, joka luo vahvan perustan osaamisellemme. 

Ennakkolippu.com:ssa myydään sekä lippuja että tapahtumanjärjestäjien fani- ja muita tuotteita. Järjestelmä on oman tuotekehityksen tulosta. Verkkokaupan lisäksi siihen kuuluu lippujen ja tapahtumien hallintajärjestelmät sekä sisäiseen, että tapahtumanjärjestäjäasiakkaiden käyttöön.

Teknisesti lippujen myynti on eräs vaikeimmista verkkokaupan lajeista: on hallittava lippujen valmistus automaattisesti ja pystyttävä sataprosenttisella varmuudella huolehtimaan, että kullekin paikalle on vain ja ainoastaan yksi lippu. Rahaliikennettä kulkee moneen suuntaan ja lippurahat tilitetään eri tahoille. Ostajat ovat moninaisia, joten käytettävyys on hiottava siihen kuntoon, että harvemminkin nettiä käyttävät pystyvät lipun ostamaan. Kaiken on toimittava normaaliin verrattuna ajoittain älyttömillä piikkikuormilla.

Oma verkkokauppa antaa myös vahvan pohjan verkkokaupan kaupallisen puolen ymmärtämiselle: kun myy itse verkossa liki puolella miljoonalla vuodessa, oppii yhtä ja toista verkkomyynnin lainalaisuuksista.

Kaikki tämä osaaminen on käytettävissäsi.Ota yhteyttä, jos tarvitset verkkokaupallesi toteuttajaa tai sparraajaa .Soita vaikka heti Terolle: 050 486 9855.

Pinterest

Muita julkaisuja Gelo Oy:lta