EmCen ja Magic Cloudin yhteistyö tuottaa talousohjelmistot pilvipalveluna

Tilaaja: EmCe Solution Partner Oy

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Kimmo Haapavuori

Tagit: Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Pilvipalvelut / SaaS, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Valmisohjelmisto, Citrix, Sähköinen taloushallinto

post_image

Magic Cloud ja EmCe ovat harjoitelleet yhteiseloa kesästä 2015 lähtien. Toimivan yhteistyön myötä kumppanuutta on kehitetty eteenpäin EmCen asiakkaille tarjottavaksi EmCe Pilvipalvelu Easy -pilvipalveluratkaisuksi, jossa Magic Cloud tarjoaa EmCen pilvipalveluratkaisulle teknisen alustan.

EmCen Easy pilvipalveluratkaisu siirtää asiakkaan tutun ohjelmiston pilvipalveluun, jolloin asiakkaan oma ohjelmisto on käytettävissä näppärästi pilvessä, ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun etuna on nopea ja helppo käyttöönotto sekä huolettomuus, sillä asiakkaan ei tarvitse huolehtia versiopäivityksistä tai laiteinvestoinneista.

EmCen ja Magic Cloudin yhteistyö on sujunut hyvin ja ensimmäiset asiakaskokemukset ovat olleet positiivisia. EmCen myyntijohtaja Pasi Kiikkinen kehuu Magic Cloudin ammattitaitoa ja joustavuutta ja kertoo odottavansa mielenkiinnolla, mitä hyvin alkanut yhteistyö vielä tuo tullessaan.

Suosittelija:

Yhteistyömme Magic Cloudin kanssa helpottaa asiakkaidemme työtä. Asiakkaamme etu on myös meidän etumme.

Pasi Kiikkinen

Pinterest

Muita julkaisuja Magic Cloud Oy:lta