Elämä SAP:in kanssa helpommaksi API:en avulla

Tilaaja: J.Kärkkäinen

Toimittajan yhteyshenkilö: Pete Tahvanainen

Tagit: SAP, Toiminnanohjaus ERP, Logistiikka, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Konsultointi, Toteutustyö, Johtamistyö, Valmisohjelmisto, Kauppa, Java, ERP, API

post_image

SAP:in käyttäminen vaatii jonkin verran koulutusta ja käyttökokemusta. Tämä on hankalaa yrityksille joiden työntekijöillä on matala koulutusaste sekä työntekijöiden vaihtuvuus on suurta.

Onneksi päivittäisten työtehtäviä voi helpottaa tekemällä yksinkertaistetun käyttöliittymän, joka keskustelee SAP:in kanssa API:en avulla.

Teimme asiakkaallemme, J.Kärkkäinen Oy, nimikkeiden hallitsemista varten nimikeporttaalin. Heillä on hyvin suuri määrä nimikkeitä, he myyvät kaikkea muuta paitsi päivittäistavaroita. Liikkeitä on viisi, joiden lisäksi on verkkokauppa.

Portaali on integroitu käyttäen SAP:n SOAP rajapintoja. Portaalilla kunkin osaston työntekijät pystyvät hallitsemaan rajallista määrää nimikkeitä, ilman että heidän täytyy kahlata koko nimikeavaruutta läpi. He voivat tehdä jopa palautusten ja reklamaatioiden käsittelyn käyttämällä nimikeportaalia. Henkilöstö ei tarvitse lainkaan erillistä SAP koulutusta ja he ovat tehokkaita työssään jo heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Tästä löytyy artikkeli blogissamme (kirjoitus on englanniksi)

Kärkkäisen verkkokauppa

Pinterest

Muita julkaisuja Systencess Oy:lta