Ehkä Suomen hienoin liikenneasema

Tilaaja: Neste K -liikenneasema, Teiskontie Tampere

Ajankohta: 2016

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Media, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, digital signage, mainosnäyttö, digitaalinen hinnasto

post_image

Tampereella avattiin keväällä 2016 ensimmäinen täysin uuden konseptin mukainen Neste K -liikenneasema, jossa pääsimme olemaan keskeisessä roolissa mukana.

Tässä case videossa Neste K -kauppias Tuomas Hyytinen ja Seasamin toimari Manu Mesimäki keskustelevat kauppapaikan digitaalisesta viestinnästä ja sen tarjoamista hyödyistä.

Tässä linkki videoon.

Olemme jo pitkään uskoneet, että yritysten, brändien ja liikepaikkojen brändääminen myös Suomessa tulee ennen pitkää laajenemaan visuaalisuudesta myös muihin aisteihin, kuten tuoksuihin ja äänibrändäykseen, jotka yhdessä muodostavat jo sellaisen muistivarauksen ihmisen mielessä, että käyntiä ei hevillä unohdeta.

Toteutimme äänimaailman suunnittelu- ja sävellystyön yhteistyössä brittiläisen äänibrändäysguru Julian Treasuren The Sound Agencyn ja sen suomalaisen yhteistyökumppanin The Vibe kanssa.

Jälleen kerran aivan upea projekti. Rock!


Pinterest

Muita julkaisuja Seasam Oy:lta