Eazybreak

Tilaaja: Eazybreak

Ajankohta: 2010 -

Tagit: HR, Taloushallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Webkehitys, Ketterät menetelmät, Verkkokaupparatkaisut, Ohjelmistokehitys, Käyttöliittymäsuunnittelu, Integraatiot, Arkkitehtuuri, Mobiilikehitys, Graafinen suunnittelu, Paikkatieto GIS, Käyttäjähallinta, Tietoturva, Sisällönhallinta, Laadunvarmistus, Maksaminen, Open source, iOS, Android, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Pankki ja vakuutus, Urheilu, viihde ja virkistys, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Telekommunikaatio, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

post_image

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Eazybreakin mobiilisetelipalvelun, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa ateriointinsa, liikuntansa ja kulttuuriin liittyvät kustannuksensa matkapuhelimen avulla. Järjestelmä tukee sekä SMS-maksamista että puhelimeen ladattavan sovelluksen käyttöä. Sovellus on saatavilla iPhonelle, Androidille ja Symbianille.

Exove on vastannut järjestelmän ja mobiiliapplikaatioiden toteutuksesta avaimet käteen –periaatteella. Olemme lisäksi suunnitelleet Eazybreakin brandin ja visuaalisen identiteetin.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/eazybreak

Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta