Eatechista Kauppalehden Menestyjä-yritys 2014

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, BI ja raportointi, Logistiikka, Myynti, Asiakkuudenhallinta CRM, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Webkehitys, Maksaminen, Mobiilikehitys, Tietoliikennepalvelut, Big Data, Verkkokaupparatkaisut, Microsoft, Windows, Windows Phone, Kauppa, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Valmistava teollisuus, Raaka-aineet ja energia, Prosessiteollisuus, Toteutustyö, Ohjelmisto, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consulting, menestyjäluokituksessa Eatech Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Vain noin 5 prosenttia Suomen yrityskannan noin 320 000 yrityksestä ovat oikeutettuja Menestyjä-sertifikaattiin.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Eatech on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjäluokitus on myös osoitus siitä, että yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista.

Lue lisää: http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/menestyjat/lista.jsp?id=1&maakunta=6&kunta=0&toimiala=42&Submit.x.=30&Submit.y=12

Pinterest

Muita julkaisuja Eatech Oy:lta