Eatech yhteistyössä Fastemsin kanssa

Tilaaja: Fastems Oy Ab

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Projektinhallinta, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Microsoft, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Teollisuusautomaatio

post_image

Eatech toimittaa Fastemsille ohjelmistokehityspalveluitaan Fastemsin joustavien valmistusjärjestelmien (FMS) ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen. Nykyaikaisilla ohjelmistoratkaisuilla on koko ajan kasvava merkitys edistyneiden FMS-järjestelmien kehityksessä.

Fastems lyhyesti:

Fastems Oy Ab valmistaa joustavia valmistusjärjestelmiä (FMS) ja robottisoluja lastuavan työstön CNC-työstökoneiden automaatioon sekä tarjoaa automaatioon liittyviä palveluja. Yritys on toiminut vuodesta 1901 lähtien ja työllistää tällä hetkellä noin 400 asiantuntijaa.

Suosittelija:

"Olemme toteuttaneet Eatechin kanssa yhteistyössä laajoja ja vaativia automaatio-ohjelmistoprojekteja. Yhteistyömme on ollut erittäin hedelmällistä ja sujuvaa ja olemme mm. voineet sopia resurssien käytöstä joustavasti. Eatechin asiantuntijat ovat kokemuksemme mukaan taitavia ja tehokkaita sekä oikealla tavalla omatoimisia. Voin suositella."

Pasi Kauhanen / Team Manager, Software development, Fastems Oy Ab

Pinterest

Muita julkaisuja Eatech Oy:lta