Eatech ja Hakonen yhteistyöhön

Tilaaja: Hakonen Solutions Oy

Ajankohta: 2014 -

Tagit: Tuotanto, Logistiikka, Ohjelmistokehitys, Microsoft, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Toteutustyö, Tuotannonohjausjärjestelmä

post_image

Eatech Oy ja Hakonen Solutions Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Eatech toimittaa Hakoselle ohjelmistokehityspalveluitaan Hakosen tuotannonohjausjärjestelmän kehittämiseksi. Uudistettu tuotannonohjausjärjestelmä on tärkeässä osassa Hakosen arvojen noudattamisessa. Ohjelmistokehityksessä käytetään Microsoftin uusimpia tekniikoita.

Hakonen lyhyesti:

Hakonen on palvelevan logistiikan edelläkävijä, jolla on pitkä historia alkaen vuodesta 1918. Hakosen yli 250 asiantuntijan organisaatio tarjoaa palveluitaan sekä yritykselle että yksityisille. Toiminta painottuu yhteistyöhön tuotteita toimittavien yritysten kanssa ja täydentyy merkittävällä muuttotoiminnalla. Monikymmenvuotiset kumppanuudet ovat osoitus asiakassuhteiden hoidosta ja kyvystä kehittyä jatkuvasti vastaamaan ajan haasteita.

Suosittelija:

”Eatechillä on kyky houkutella avomielisiä itsenäisesti ajattelevia työntekijöitä puoleensa. Meidän vaativassa Scrum –projektissa, jossa luodaan uutta, tällaiset moniosaajat luovat hankkeen selkärangan. Johtokin kuuntelee nöyrästi ja sujuvoittaa resurssien käyttöä asiakkaan eduksi. Suosittelen!”

Johannes Stenius / Kehitysjohtaja, Hakonen Solutions Oy

Pinterest

Muita julkaisuja Eatech Oy:lta