EasySale.fi - mainosalustasi verkossa!

Tilaaja: 150 yritystä jo mukana

Ajankohta: 2015 -

Tagit: Markkinointi, Myynti, Graafinen suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Android, iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Microsoft, Open source, Windows Phone, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Mobiilisovellukset, facebook markkinointi, Markkinonti, mainostaminen

post_image

EasySale.fi on ilmainen palvelu yrityksille julkaista oma paikkansa (=yrityksensä) näyttävällä kuvalla, ja paikannustiedoilla. Tätä tietoa käytämme kuluttajille ja muille käyttäjille mobiilisovelluksissa. Eli kun mobiilisovelluksen ladannut käyttäjä kiertää Suomea, näkee käyttäjä oman sijaintinsa, ja sen lähellä olevat yritykset kartallaan. Jos yritys on julkaissut etuja/tapahtumia (ajastusmahdollisuus), näytetään paikat eri värillä. 

Eli kyseessä on erittäin helppo ja selkeä konsepti. Tervetuloa kaikille mukaan! Paikkasi lisäys kestää pari minuuttia.

EasySale.fi palvelumme lanseerattiin käyttöön keväällä 2015, ja mobiilisovellusten ensimmäiset versiot julkaistiin huhtikuussa. Nyt ne ovat jo versiossa 1.3 menossa joka alustalla.

Muita palveluitamme ovat mm. www.easysave.fi etukoodi/kuponki palvelu, ja kehitämme ja toteutamme myös asiakaskohtaisia mobiilisovelluksia tarpeiden mukaan.

Suosittelija:

Tähänastiset yritykset :)

Pinterest

Muita julkaisuja EasySolutions Finland:lta