Duodecim verkkokauppa

Tilaaja: Kustannus Oy Duodecim

Tagit: Markkinointi, Myynti, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Open source, Linux, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

post_image

Duodecim - terveydenhuollon ammattilaisten kirjakauppa

Kustannus Oy Duodecim julkaisee terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja oppi- ja käsikirjoja sekä tietokantoja päivittäisen työnteon tueksi. Sofokus toteutti Kustannus Oy Duodecimille Magento-pohjaisen verkkokaupan.

Yrityksen omistaa Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, jonka pyrkimyksenä on kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 20 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä 100 jäsenyhdistystä.


Verkkokauppa osaksi prosesseja integraatioiden avulla

Verkkokauppa haluttiin tehdä alustalle, jota kehitetään aktiivisesti. Toiveena oli monipuoliset toiminnallisuudet, joita Duodecimin aikaisemmin käyttämä alusta ei tukenut. Lisäksi verkkokaupan integrointeja muihin, jo olemassa oleviin järjestelmiin, haluttiin kehittää.

"Saimme parannettua verkkokauppamme palvelutasoa, laajennettua maksu- ja toimitustapamahdollisuuksia sekä tuotua tuotteemme entistä paremmin ja monipuolisemmin esille. Palvelu integroituu nyt paremmin osaksi prosessejamme", kertoo Kustannus Oy Duodecimin markkinointipäällikkö Mari Ketola.

Verkkokauppa toteutettiin Magento -alustalle

Responsiivinen verkkokauppa toteutettiin Magenton päälle. Käyttöön otettiin useita eri Magenton lisäosia, joiden avulla parannetaan asiakkaan ostokokemusta. Tärkeää toteutuksessa oli, että sivusto toimii saumattomasti myös mobiililaitteissa.

"Toteutus sujui erittäin hyvin avoimessa ja tehokkaassa ilmapiirissä. Sofokuksen asiantuntijoiden tekninen osaaminen oli erinomaista. Projekti oli myös ajallisesti koko ajan hyvin hallussa, vaikka osa integraatioratkaisuistamme oli melko monimutkaisia”, Ketola sanoo.

Suosittelija:

Toteutus sujui erittäin hyvin avoimessa ja tehokkaassa ilmapiirissä. Sofokuksen asiantuntijoiden tekninen osaaminen oli erinomaista. Projekti oli myös ajallisesti koko ajan hyvin hallussa, vaikka osa integraatioratkaisuistamme oli melko monimutkaisia.

Mari Ketola

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta