DreamPetStore monikauppiasverkkokauppa

Tilaaja: Hämeen Sanomat

Ajankohta: 2013 - 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Malinen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Sisällönhallinta, Open source, Linux, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Koulutus, Huolto ja korjaus, Valmisohjelmisto

post_image

Mukana suomalaisten arjessa yli 135 vuotta

Hämeen Sanomat Oy on Aina Group -konserniin kuuluva mediatalo. Se julkaisee Hämeenlinnassa ilmestyvää 7-päiväistä Hämeen Sanomat maakuntalehteä sekä Hämeenlinnan Kaupunkiuutisia. Lounais-Hämeessä mediatalo julkaisee sanomalehti Forssan Lehteä ja kaupunkilehti Seutu Sanomia. Lehtien lisäksi Hämeen Sanomat Oy:n toimintaan kuuluu jakeluyhtiöitä, paikallisradio sekä messuliiketoimintaa.

Yli 135-vuotisen historiansa aikana Hämeen Sanomat on edistänyt paikallisten yritysten toimintaa tuomalla kuluttajat kivijalkaliikkeisiin printtimainonnan avulla.

Hämeen Sanomissa oli huomattu, että verkosta kuluttaja hakee yhteisöllisyyttä ja haluaa asioida verkkokaupassa, joka tuntuu omalta ja, jossa valikoima on mahdollisimman laaja. 
.

Kaupankäynnin sähköistyessä oli luonnollinen askel siirtää tämä paikallisten yritysten kanssa aloitettu yhteistyö verkkoon valtakunnalliselle tasolle, yhteisöverkkokaupan muodossa.

Hämeen Sanomissa oli huomattu, että verkosta kuluttaja hakee yhteisöllisyyttä ja haluaa asioida verkkokaupassa, joka tuntuu omalta ja, jossa valikoima on mahdollisimman laaja. 

Lemmikkitarvikeita monikauppiasmallilla

Tuoreimpana avattiin lemmikkitarvikkeisiin erikoistunut DreamPetStore yhteisöverkkokauppa.

DreamPetStore kokoaa samalle sivustolle laajan valikoiman koira-, kissa-, lintu-, jyrsijä- ja hevosharrastuksen tuotteita eri kauppiailta ympäri Suomen. Jo avausvaiheessa DreamPetStoressa on tuotteita yli 6 000 kpl ja kauppiaita yli 30.

Sofokuslaisten kanssa olemme yhdessä miettineet, minkälainen tulevaisuus voisi olla, mihin suuntaan hommaa kannattaisi rakentaa ja mikä oikeastaan on tärkeää. Arvostan saamaani suoraa palautetta”, Eeva Jauro sanoo.


Tutustu DreamPetStore verkkokauppaan.

Suosittelija:

Yhteistyö Sofokuksen kanssa on mielestäni sujunut hyvin. Molemmilla, sekä meillä että Sofokuksella on alusta asti ollut näkemys, että tässä ollaan rakentamassa jotain täysin uudenlaista ja sellaista mitä ei aikaisemmin ole ollut.

Eeva Jauro

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta