DNA Oy panostaa asiakaskokemuksen parantamiseen Efecten ratkaisun avulla

Tilaaja: DNA Oy

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Sakari Suhonen

Tagit: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Telekommunikaatio, Konsultointi, Valmisohjelmisto, it-palvelunhallinta, IT-palvelut, Palvelunhallinta

post_image

Lehdistötiedote 22.12.2014:

Efecte Oy ja teleoperaattori DNA Oy ovat aloittaneet yhteistyön, kun DNA on ottanut Efecte Service Management –ratkaisun käyttöön palveluhallinnassaan. Ratkaisulla parannetaan DNA:n asiakaskokemusta ja tehostetaan toimintaa.

Keskitetyllä palvelunhallintajärjestelmällä DNA:n sisäisten ja ulkoisten käyttäjäryhmien keskinäinen toiminta tehostuu ja käyttäjällä on alusta loppuun näkyvyys käsiteltäviin tapauksiin. Yritysasiakkaat voivat itse todentaa palvelutason toteuman yhdestä paikasta helppokäyttöisellä käyttöliittymällä.

”DNA käyttää Efecte -järjestelmää mm. ITIL:n mukaisissa Service Operations -prosesseissa. Tämä antaa meille ja asiakkaillemme erittäin hyvän kokonaisnäkemyksen palvelupyyntöjen, häiriö-, vika-, ja muutosilmoituksien osalta. Siten voimme varmistaa palvelulupauksemme asiakkaalle.”, kertoo DNA:n palvelunhallinnasta vastaava johtaja Tuomo Rikman.

Manuaalisia toimenpiteitä tullaan vähentämään automatisoinnin avulla joka parantaa asiakaskokemusta, unohtamatta työkalun käyttäjien tyytyväisyyttä. DNA näkee, että ratkaisulla on käytännössä suuret kehitys- ja käyttömahdollisuudet.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme DNA:n asiakkaaksemme ja voidessamme tarjota heille koko konsernin palveluhallinnan tarpeita kattavat palvelut. Service Management –ratkaisuamme on helppo laajentaa tarpeiden kasvaessa tai muuttuessa ilman suuria investointeja ja kehitysprojekteja ”, Efecten toimitusjohtaja Sakari Suhonen sanoo.

”Yhteistyö Efecten kanssa on lähtenyt joustavasti ja tehokkaasti käyntiin. Projekteissa on ollut tekemisen meininkiä, ja tuloksia Efecte tuottaa jopa hämmästyttävän nopealla tahdilla.”, Rikman iloitsee.

Lisätietoja:

Sakari Suhonen,
toimitusjohtaja, Efecte Oy,
puh. +358 50 384 3576

Suosittelija:

”Yhteistyö Efecten kanssa on lähtenyt joustavasti ja tehokkaasti käyntiin. Projekteissa on ollut tekemisen meininkiä, ja tuloksia Efecte tuottaa jopa hämmästyttävän nopealla tahdilla.”

Tuomo Rikman

Pinterest

Muita julkaisuja Efecte Oy:lta