Digitalisaatio räjäytti kysynnän – Sofokus kasvoi 80%

Konserniksi kasvanut digitaalisen liiketoiminnan ohjelmistoyritys Sofokus kasvoi viimeisen vuoden aikana lähes 80%. Liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa. Suurin kasvu muodostui verkkokauppojen ja asiakaskohtaisten verkkopalveluiden toteuttamisesta. Yrityksessä on tällä hetkellä 32 työntekijää.

”Suomalaiset organisaatiot ovat alkaneet digitalisoida toimintojaan vauhdilla, mikä on kiihdyttänyt palveluidemme kysyntää. Aiomme tuplata henkilömäärämme yli 60 sähköisen liiketoiminnan osaajaan nopeassa tahdissa”
kertoo Sofokus-konsernin perustaja ja digitaalisen liiketoiminnan moniyrittäjä Teemu Malinen.


Sofokuksen erikoisalaa ovat vaativien Magento-pohjaisten verkkokaupparatkaisujen sekä asiakaskohtaisten pilvipalvelujen konseptointi ja toteutus. Asiakkaisiin kuuluu yrityksiä, kuntia ja muita organisaatioita.

”Kaikkia asiakkaitamme yhdistää yksi asia: he ottavat toimintansa sähköistämisen tosissaan. Ilman kunnon satsauksia digitalisoituminen jäisi pelkäksi pintakiilloksi vailla pysyviä vaikutuksia”
toteaa Malinen.

Yksi esimerkki Sofokuksen asiakkaista on Fredman Group Oy, joka tunnetaan kuluttajabrändinsä Eskimon lisäksi ammattikeittiöiden työvälineistä ja johtamisjärjestelmästä Fredman Prosta. Fredman tavoittelee täydellistä keittiötä ja taistelee parhaiden makujen puolesta. Fredman on lähtenyt rohkeasti uudistumaan perinteisestä teollisuusyrityksestä kohti modernia palveluyhtiötä digitalisaatioon voimakkaasti nojautuen.

”Muutos on matka, missä lopputuloksen ratkaisee, kenen kanssa sitä taitetaan. Luottokumppanit ovat keskeisessä roolissa, kun sähköistämme toimintaamme edeten kohti asiakas-, brändi- ja palvelulähtöistä toimintamallia. Sofokus on auttanut meitä luomaan nopealla aikataululla konsernisivuston ja Eskimon verkkokaupan.” kertoo Fredmanin strategia- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo.
Lisätiedot medialle

Lue juttu kokonaisuudessaan Sofokuksen sivuilta.

Bloggaus Digitalisaatio räjäytti kysynnän – Sofokus kasvoi 80%
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Sofokus Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Projektinhallinta
Tuotanto
Viestintä
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Julkaisujärjestelmä CMS
Open source
Wordpress
Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Kauppa
Koulutusala
Konsultointi
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana