Digia vahvistaa asemaansa energiatoimialalla – Kuopion Energia ja Kymppivoima valitsivat Digian

Tagit: Taloushallinto, Analytiikka, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Raaka-aineet ja energia, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Microsoft Dynamics AX, Power BI, BizTalk, Microsoft Azure

post_image

Digia auttaa Kuopion Energiaa ja Kymppivoimaa digitalisoimaan prosessejaan ja uudistamaan järjestelmiään tämän päivän liiketoimintatarpeita vastaaviksi.

Kuopion Energia ja Digia ovat solmineet sopimuksen taloushallinnon, integraatioiden, analytiikan ja pilvipalveluiden toimittamisesta. Ratkaisukokonaisuus perustuu Microsoft-teknologiaan sisältäen Dynamics AX, Power BI, BizTalk ja Azure -teknologioiden käyttöönoton. Lisäksi sopimuskokonaisuus sisältää kattavat sovellushallintapalvelut ja niiden jatkokehityksen.

”Uudistamme taloushallinnon järjestelmäkokonaisuuden vastaamaan tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita: vähennämme manuaalista työtä ja vapautamme henkilöstöä korkean lisäarvon tehtäviin. Analytiikkaa hyödyntämällä johdolla on entistä parempi näkymä yrityksen arkeen, ja pystymme lisäämään läpinäkyvyyttä koko organisaatiossa. Integraatioiden osalta saamme moderneista väyläratkaisuista kustannussäästöjä”, Kuopion Energian talousjohtaja Eliisa Säntti kertoo.

Kymppivoima on ottanut käyttöön Digian toimittaman Microsoft Dynamics -taloushallintaratkaisun ja siihen liittyvät SaaS-palvelut. Vanhentuneet talousjärjestelmät vaativat uudistusta, ja projektin tavoitteeksi otettiin samalla uudistaa ja tehostaa taloushallinnon prosesseja.

”Digian projektitiimi osoitti alusta alkaen, että ovat valmiita tekemään hartiavoimin töitä ja kantamaan vastuuta kireästä aikataulusta huolimatta. Haluan kiittää Digiaa erittäin ammattimaisesti ja hyvässä hengessä läpiviedystä projektista”, Kymppivoiman toimitusjohtaja Anders Renvall kommentoi Digian projektiosaamista.

”Kymppivoiman projektin päättäminen ja onnistunut käyttöönotto sekä Kuopion Energian starttaava hanke ovat erinomaisia osoituksia Digian myynnin- ja asiantuntijoiden hyvästä tuotteistustyöstä, joka on mahdollistanut hankkeiden läpiviennin erittäin vaativassa liiketoimintaympäristössä”, liiketoimintajohtaja Juho Seppälä Digialta sanoo.

Lisätietoja:
Juho Seppälä
Director, Digia Oyj
P. 040 550 0860

Eliisa Säntti
Talousjohtaja, Kuopion Energia
p. +358 40 7097201

Anders Renvall
Toimitusjohtaja, Kymppivoima
p. +358 40 5731300

Pinterest

Muita julkaisuja Digia Oyj:lta